De Bontekoe sluit aan bij LanguageOne

LanguageOne wordt vanaf schooljaar 2018-2019 verantwoordelijk voor Nederlands onderwijs in Kuala Lumpur

Het bestuur van De Bontekoe en de directie van LanguageOne zijn overeengekomen dat de Nederlandse school De Bontekoe in Kuala Lumpur, Maleisië, per 1 augustus 2018 wordt overgedragen aan LanguageOne.

Op De Bontekoe worden Nederlandse Taal en Cultuurlessen gegeven aan circa 115 leerlingen. Elleke van Thiel, bestuursvoorzitter van De Bontekoe: “Wij zochten al enige tijd naar een onderwijsinstelling die de continuïteit en kwaliteit van het Nederlands onderwijs in Kuala Lumpur kan waarborgen. LanguageOne is hiervoor de juiste partij.”

Het bestuur van De Bontekoe is verheugd dat een gerenommeerde en internationaal opererende organisatie als LanguageOne haar leerlingen van uitstekend moedertaalonderwijs blijft voorzien. Bovendien wordt het team onderdeel van een organisatie waar kennisdeling en talentontwikkeling centraal staan.

Ook bij LanguageOne is men enthousiast over de nieuwe samenwerking. Algemeen directeur Jaap Mos van LanguageOne: “De uitbreiding naar Kuala Lumpur past bij de strategie van LanguageOne om sterke regionale clusters te creëren. De naam van De Bontekoe zal per schooljaar 2018-2019 veranderen in LanguageOne Kuala Lumpur. Samen met LanguageOne Singapore, Hong Kong, Perth, Shanghai en Suzhou zal LanguageOne Kuala Lumpur het cluster Azië/Pacific vormen.”

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands