Een dynamisch en feestelijk LanguageOne jaar

We zijn alweer op de helft van het jaar 2019, de schoolvakanties in Nederland zijn begonnen en ook de LanguageOne scholen in het buitenland sluiten de deuren voor een aantal weken welverdiende rust. Wij kijken terug op een dynamisch en goed LanguageOne jaar. De digitalisering van het LanguageOne lesprogramma is een feit en alle LanguageOne leerlingen kunnen vanaf het komende schooljaar aan de slag met het Nederlands op de laptop, tablet, telefoon of digibord.

Wist u dat ons innovatieve lesprogramma voor het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs inmiddels ook inzetbaar is op internationale scholen in Nederland en daarbuiten, Nederlandse taal- en cultuurscholen wereldwijd en Nederlandse scholen in Nederland?

Het is ook een feestelijk jaar waarin we erbij stil staan dat we in 35 jaar tijd al duizenden leerlingen en gezinnen hebben mogen ondersteunen in het bijhouden en verder ontwikkelen van de Nederlandse taal. Daar zijn we eigenlijk best trots op!

En elk jaar opnieuw nemen we afscheid van leerlingen en gezinnen die terugkeren naar Nederland of België en verheugen we ons op het weerzien van onze leerlingen en het ontmoeten van nieuwe leerlingen. Zoals dat gaat in de wereld van het Nederlands taal- en cultuuronderwijs hebben we inmiddels ook afscheid genomen van een aantal gepassioneerde docenten uit ons team en nieuwe leerkrachten welkom geheten binnen LanguageOne.

Alle leerlingen, ouders, relaties en medewerkers wensen wij een heerlijke zomer toe!

Hartelijke groet,

Team LanguageOne

NB: Nog niet ingeschreven voor het nieuwe schooljaar? Ga naar de schoollocatie van uw keuze en schrijf uw kind vandaag nog in!

Startdata LanguageOne scholen

13 augustus LanguageOne Shanghai-Suzhou
16 augustus LanguageOne Kuala Lumpur
19 augustus LanguageOne Singapore
25 augustus LanguageOne Doha
3 september LanguageOne Hong Kong
5 september LanguageOne Muscat
8 september LanguageOne Dubai
8 september LanguageOne Abu Dhabi
vanaf augustus in overleg LanguageOne Online

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands