Schrijf nu in voor Nederlands bij LanguageOne en profiteer van een jaar lang gratis NPO Plus voor het hele gezin. Zo blijven jullie altijd in verbinding met Nederland(s)

De inschrijving voor het nieuwe schooljaar 2022-2023 is geopend. Als cadeau voor het hele gezin ontvangt u bij inschrijving voor het Nederlands onderwijs een jaar lang gratis abonnement op NPO Plus. Deze inschrijfactie geldig t/m 1 juli.

Met NPO Plus streamt u gratis Nederlandse series, films en documentaires in de beste kwaliteit. Ook kijkt u reclamevrij naar uw eigen favoriete programma’s, waar en wanneer u wilt. Meer informatie over deze tijdelijke inschrijfactie vindt u op deze pagina.

Onbeperkt genieten naast het onderwijs

Naast het onderwijs profiteren ouder en kind van alle Nederlandstalige programma’s. Zo blijft het hele gezin in verbinding met de Nederlandse taal en cultuur in het buitenland!

U kunt uw kind digitaal inschrijven via dit inschrijfformulier. Het inschrijfformulier dient voor alle leerlingen ingevuld te worden, ook voor leerlingen die het afgelopen jaar lessen volgden. Met de ondertekening van het inschrijfformulier gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands