Vrijdag 3 april 10:00 uur: Klappen voor het onderwijs

Twee weken geleden is er in Nederland massaal geklapt voor onze zorghelden. Een mooi en welverdiend initiatief. Naast onze zorghelden verdienen ook politieagenten, buschauffeurs, vuilnismannen, luchtvaartpersoneel en alle andere personen met vitale beroepen lof voor het draaiend houden van Nederland tijdens de coronacrisis.

Wij weten als geen ander hoe het onderwijzend personeel zich inspant om de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen. Bij LanguageOne hebben onze leerkrachten allereerst in China en vervolgens op onze overige schoollocaties over de wereld op voortreffelijke wijze de transitie gemaakt van klassikaal naar online onderwijs, om zo leerlingen en studenten kwalitatief onderwijs op afstand te bieden. Net als andere vitale beroepen verdient het onderwijzend personeel een applaus. En dat gaan wij gezamenlijk doen!

Samen met onze partners Metafoor Onderwijs, IVIO-Wereldschool, KleurRijker en Infinity College slaat LanguageOne de handen ineen om onze helden in het onderwijs te bedanken. Op vrijdag 3 april komen wij vanuit allerlei hoeken van de wereld via Zoom samen om docenten en overig onderwijzend personeel onze dankbaarheid te tonen. Wil jij dit live meemaken? Abonneer je dan nu op het YouTube kanaal van Metafoor Onderwijs en bekijk vanaf 10:00 uur de livestream!

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands