NTC onderwijs in Doha vindt aansluiting bij LanguageOne

LanguageOne heeft met Compass International School Doha en de Dutch Advisory Board in de afgelopen jaren regelmatig gesprekken gevoerd over een mogelijke aansluiting van zowel het geïntegreerde NTC programma op Compass International School Doha als het naschoolse NTC onderwijs van De Globetrotter voor leerlingen van andere scholen in Doha.

Afgelopen maand is een overeenkomst getekend waarin is afgesproken dat het totale NTC aanbod in Doha vanaf schooljaar 2016-2017 overgedragen wordt aan LanguageOne.

LanguageOne per schooljaar 2016-2017 verantwoordelijk voor NTC onderwijs in Doha.

In Doha volgen momenteel 100 leerlingen Nederlands onderwijs geïntegreerd in het programma van de dagschool en 50 leerlingen gaan naar de naschoolse NTC lessen. Aansluiting bij LanguageOne biedt ouders en de directie van Compass International School Doha de zekerheid van continuïteit en kwaliteit van het Nederlands onderwijs in Doha.

Wij zijn overtuigd van het positieve effect van de aansluiting van Doha bij LanguageOne en verheugd dat LanguageOne Doha onze 9e locatie wordt; een versterking van ons regionale Midden-Oosten cluster bestaande uit Abu Dhabi, Dubai en Muscat.

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands