Vacature

Wil je meer over ons weten?

Leerkracht basis- en voortgezet onderwijs Singapore

Nederlandse Taal- en Cultuurschool LanguageOne in Singapore is op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor het basis- en voortgezet onderwijs per 1 augustus 2022.

Woon jij in of vertrek je binnenkort naar Singapore, word jij enthousiast van het begeleiden van kinderen en ben jij een kei in de Nederlandse taal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Diensten

In verband met het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een nieuwe leerkracht die fulltime beschikbaar is. De ideale kandidaat woont (binnenkort) in Singapore, en kan op enthousiasmerende wijze Nederlandse lessen geven.

Wat ga je doen?

Samen met een bevlogen team geef je zelfstandig lessen Nederlandse taal en cultuur aan Nederlandstalige kinderen die tijdelijk of langer in Singapore wonen. Je begeleidt kinderen op een coachende manier in het bijhouden en verder ontwikkelen van hun moedertaal. Wij besteden met onze leerlingen veel aandacht aan de Nederlandse en Vlaamse cultuur. Denk bijvoorbeeld aan Sinterklaas, Koningsdag en de Kinderboekenweek.

Ben jij onze ideale kandidaat?

  • Woonachtig in of vertrekt binnenkort naar Singapore
  • Een pabo-diploma en/of een bevoegdheid Nederlands;
  • Minimaal twee jaar ervaring in het Nederlandse en/of het internationale onderwijs;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels;
  • Grote mate van flexibiliteit en zelfstandigheid;
  • Een evenwichtige persoonlijkheid;
  • Goede ICT-vaardigheden;
  • Startdatum: vanaf 1 augustus 2022

Wat bieden wij jou?

  • Een collegiale en plezierige werkomgeving
  • Een marktconform salaris

Werken bij LanguageOne

Over ons

IVIO-LanguageOne is al ruim 35 jaar een begrip in het ontwikkelen en verzorgen van Nederlands moedertaalonderwijs voor jongeren die opgroeien in een internationale setting. We zijn er trots op dat we in maar liefst tien wereldsteden in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Australië, en waar ook ter wereld via digitaal afstandsonderwijs, leerlingen thuisbrengen in de eigen taal en cultuur. Wij onderscheiden ons door onze nauwe samenwerking met (internationale) scholen en een enthousiast team van ervaren leerkrachten en IB®-docenten. Ons digitale lesprogramma vormt een aanvulling op de (internationale) lesprogramma’s van de dagscholen.

Solliciteren?

Ben je enthousiast en voldoe je aan het profiel? Mail dan vóór 1 juni je cv en motivatie naar Judith.van.wieren@languageone.org Voor meer informatie over de functie graag contact opnemen met judith via +65 901 948 62. Meer over LanguageOne op www.languageone.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.