Nederlands voor beginners in Hong Kong

Per 14 november 2015 is LanguageOne Hong Kong van start gegaan met Nederlands voor beginners in de onderbouw (Richting 3).

Leandra Lok, locatieleider Hong Kong:

“Wij bemerkten al enige tijd dat er voor kinderen in Hong Kong behoefte bestaat aan Nederlands leren in een iets lager tempo dan tot nu toe aangeboden in het NTC-onderwijs alhier. Deze nieuwe groep is bestemd voor leerlingen van 3 tot 6 jaar die wel al Nederlands begrijpen, maar dit nog niet of in beperkte mate spreken.”

In de lessen zal de nadruk liggen op spreken en luisteren. Alledaagse begrippen en zaken uit de Nederlandse cultuur worden via interactieve werkvormen, liedjes en concreet materiaal aangeleerd.

“De komende tijd gaan wij dit nieuwe aanbod in ons programma bij zoveel mogelijk Nederlandse ouders in Hong Kong onder de aandacht brengen. Wij verwachten in een later stadium ook een middenbouwgroep te starten, waarin ook lezen en schrijven aan de orde komen.”, aldus Lok. Voor meer informatie over Nederlands voor beginners voor kinderen van 3 tot 6 jaar kunt u contact opnemen met locatieleider Leandra Lok, leandra.lok@languageone.org of 55015262.

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands