Online voorlichting voor ouders maart 2022

In het voorjaar organiseert LanguageOne op verschillende dagen en tijdzones een online informatiebijeenkomst voor ouders die interesse hebben in het Nederlandstalig onderwijs in et buitenland.

 

Online en gratis deelname

Vertrekt u binnenkort naar het buitenland of woont u over de grens? Op 22, 23, 24 of 29 maart komt u alles te weten over Nederlandse lessen in het buitenland, zowel klassikaal als online. Tijdens de voorlichting is er ruimte om al uw vragen te stellen en persoonlijk te laten adviseren.

NU AANMELDEN

Programma online informatiebijeenkomst

De bijeenkomst start met een kick-off van de onderwijsadviseur en spreker. Daarna wordt er uitgebreid aandacht besteed aan het belang van moedertaalonderwijs in het buitenland, de onderwijsoplossingen van de LanguageOne, klassikale en online mogelijkheden en onderwijs op locatie.

Tijdens de online bijeenkomst kunt u via de live chat vragen stellen aan de onderwijsadviseurs. Er is ook de mogelijkheid om u telefonisch persoonlijk te laten adviseren over uw situatie.

AANMELDEN

Kies het gewenste moment

    • Woont u momenteel in Nederland? Meldt u zich nu aan voor de voorlichting voor tijdzone Europa:MELD NU AAN
  • Woont u in het Midden-Oosten? Meldt u zich aan voor de voorlichting dat aansluit bij uw tijdzone:MELD NU AAN
  • Woont u in Azië of Australië? Meldt u zich aan voor de voorlichting dat aansluit bij uw tijdzone:MELD NU AAN
  • Woont u momenteel in Noord- of Zuid-Amerika? Meldt u zich aan voor de voorlichting dat aansluit bij uw tijdzone:MELD NU AAN

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands