Schrijfwedstrijd Expo 2020 Dubai

Aan alle kinderen/jongeren in de Verenigde Arabische Emiraten die een mooi verhaal kunnen schrijven in het Nederlands:

Speciaal voor jullie is er een schrijfwedstrijd rondom het thema van het Nederlandse paviljoen op de Expo: “Uniting water, food and energy.”

Deze schrijfwedstrijd wordt georganiseerd door LanguageOne Dubai, de school voor moedertaalonderwijs Nederlands, in samenwerking met het Nederlands Consulaat Generaal.

Opdracht en deadline

Download en lees de opdracht voor jouw leeftijdscategorie, klim in je pen en stuur je inzending uiterlijk 22 oktober 2021 naar dubai@languageone.org.

Voor elke leeftijdscategorie maak je kans op de volgende prijzen, mogelijk gemaakt door Adam Bikes, Desert River en Bette Westera.

1ste prijs Adam bike

Adam Bike - The Kids Adam Bicycle 20 inches - Green

2de prijs Fatboy lamp

Fatboy Edison The Petit 2.0 lamp - oplaadbaar en draadloos

3de prijs Gesigneerd Kinderboekenweek-geschenk

Set 100 x Kinderboekenweekgeschenk 2021, Bette Westera | 9789059659285 |  Boek - bruna.nl

Daarnaast komen de winnende verhalen in de Hollandse Nieuwe, het tijdschrift van ClubNL, de gezelligheidsvereniging in Dubai.

Let op: Als je verjaardag rond de wedstrijd is en je daarmee tussen de categorieën in zit, mag je zelf kiezen aan welke opdracht je mee wil doen.

Inzendingen

Stuur jouw verhaal in als een Word- of PDF-bestand en voorzie ons van jouw contactgegevens (naam, geboortedatum, telefoonnummer), zodat we je kunnen bereiken als je genomineerd bent.

Heel veel succes allemaal!

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands