Vacature: afstudeeropdracht Marketing & Sales

Ben jij bijna klaar met je hbo-studie en op zoek naar een uitdagende en leerzame afstudeeropdracht? Studeer jij bijvoorbeeld Commerciële Economie, International Business of Communicatie? Dan willen we graag kennis met je maken! Wij zijn namelijk op zoek naar een gedreven afstudeerstagiair(e) die vol enthousiasme een marketing- en salesplan wil opstellen voor de nieuwe bedrijfsonderdelen van onze organisatie: LanguageOne Publishing en LanguageOne Consulting.

Wie zijn wij?
LanguageOne is al 35 jaar een begrip in het ontwikkelen en verzorgen van Nederlands onderwijs voor jongeren die opgroeien in een internationale setting. We zijn er trots op dat we door inspirerend onderwijs en een innovatief digitaal lesprogramma leerlingen tussen de 2½ en 18 jaar thuisbrengen in de eigen taal en cultuur. Wij bieden Nederlands taal- en cultuuronderwijs in maar liefst tien wereldsteden in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Australië, en waar ook ter wereld via afstandsonderwijs.

Onder de naam LanguageOne Publishing brengen wij een uniek lesprogramma Nederlands op de markt voor internationale scholen, Nederlandse scholen en Nederlandse taal- en cultuurscholen. Daarnaast zijn wij vanuit LanguageOne Consulting adviseur richting scholen, gemeenten, multinationals en gezinnen rond thema’s zoals internationalisering in onderwijs, meertaligheid en wereldburgerschap.

Wat ga jij doen?
Sinds september 2019 zetten we actief in op het strategisch ontwikkelen en uitbreiden van ons productportfolio en klantenbestand voor de nieuwe bedrijfsonderdelen. Vanuit ons kantoor in Voorburg ga jij een effectief marketing- en salesplan ontwikkelen dat kennis van de markt verbindt met de bestaande organisatie op onze internationale schoollocaties en bij LanguageOne Online afstandsonderwijs.

Ben jij onze ideale kandidaat?
• Hbo-student in de laatste fase van je studie
• Actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de nieuwe bedrijfsonderdelen
• Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
• Grote mate van flexibiliteit en zelfstandigheid
• ICT-vaardig
• Minimaal 4 maanden beschikbaar
• Gewenste startdatum: zo spoedig mogelijk

Wat bieden wij jou?
• Persoonlijke begeleiding
• Prettige werksfeer in een klein en informeel team
• Stagevergoeding

Interesse?
Grijp dan deze kans bij een ambitieuze onderwijsorganisatie die continu in beweging is. Stuur je CV en motivatie via het onderstaande formulier of mail naar sollicitatie@wordpress-302470-1308638.cloudwaysapps.com

Wil je eerst meer weten over deze opdracht, neem dan contact op met Henk Zwart via henk.zwart@wordpress-302470-1308638.cloudwaysapps.com of 06-26462208.

Reageren op deze afstudeeropdracht kan tot en met 13 maart 2020.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Vacature: afstudeeropdracht Marketing & Sales