Samenwerking leidt tot totaalaanbod Nederlands onderwijs

LanguageOne is de grootste aanbieder van klassikaal Nederlands Taal- en Cultuuronderwijs met 9 fysieke schoollocaties wereldwijd. Na de succesvolle introductie van Nederlands afstandsonderwijs via LanguageOne Online en een eigenstandig ontwikkeld digitaal lesprogramma Nederlands, breidt LanguageOne het lesaanbod verder uit met diverse digitale lesprogramma’s Nederlands én overige schoolvakken.

Deidre Jakobs, algemeen directeur LanguageOne, licht toe: ‘We hebben besloten tot een intensieve samenwerking met IVIO-Wereldschool. Sinds vorig jaar is LanguageOne, net als de Wereldschool, onderdeel van bedrijvencluster de KMM Groep. We gaan ons gezamenlijk en met vereende krachten inzetten op de ondersteuning van Nederlandstalige gezinnen in het buitenland. Onze verwachting is dat we daardoor nog beter kunnen voldoen aan de toenemende behoefte van gezinnen aan flexibelere onderwijsvormen.”

Totaalaanbod Nederlands onderwijs
Nederlandstalige gezinnen die wonen in of verhuizen naar het buitenland krijgen hiermee toegang tot een totaalaanbod van Nederlandse lesprogramma’s en overige schoolvakken. Naar behoefte en passend bij de gezinssituatie kunnen kinderen de Nederlandse taal bijhouden en verder ontwikkelen.

LanguageOne en de Wereldschool nemen hiermee een stevige positie in als dé expert NTC-aanbieders die de combinatie klassikaal, blended en afstandsonderwijs brengen met een ideale mix van innovatieve digitale en traditionele leermiddelen.

Meer weten?

JA, IK WIL EEN GRATIS ADVIESGESPREK

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands