LO image

Nederlands onderwijs Zwitserland

Wij werken met een enthousiast en getraind team van zestien leerkrachten die op verschillende scholen en/of online lesgeven aan kinderen van 3 t/m 18 jaar. Niet alleen op onze locaties in Genève of Bern, maar ook elders in Zwitserland geven wij Nederlands taalonderwijs.

INFORMATIE AANVRAGEN

 

LanguageOne verzorgt kwalitatief, eigentijds, motiverend Nederlands Taal- en Cultuuronderwijs voor leerlingen in het primair- en het voortgezet onderwijs.

Het LanguageOne lesprogramma sluit aan op:

  • de voor het Nederlands onderwijs geldende kerndoelen;
  • de Vlaamse eindtermen;
  • de NTC-leerlijn van Stichting NOB;
  • en internationale onderwijssystemen.

Onder begeleiding van gemotiveerde en bekwame docenten volgt uw kind het Nederlands taalonderwijs op maat. Uw kind werkt in een moderne digitale leeromgeving en krijgt Nederlandse en Vlaamse culturele activiteiten aangeboden.

 

Klassikaal, online of een combinatie; het kan bij LanguageOne!

Voor leerlingen in het primair- en voortgezet onderwijs in Zwitserland bieden wij het volgende:

JA, IK WIL EEN GRATIS ADVIESGESPREK

Bern

In Bern werken wij samen met de Internationale School Bern voor het aanbieden van groepsonderwijs in het basis- en voortgezet onderwijs. Vanwege Covid-maatregelen vinden de lessen aan 10-15 leerlingen momenteel online plaats.

 

Nederlands onderwijs in Zwitserland

Wachten meerdere kinderen in uw omgeving op Nederlands taalonderwijs? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze leerkrachten helpen graag!

Contact

Wilt u meer informatie over de Nederlands taalonderwijs in Zwitserland? Doe de onderwijscheck of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

 

Volg de LanguageOne online informatiebijeenkomst

Kijkje nemen binnen het moedertaalonderwijs van LanguageOne? Kom dan naar de online voorlichting. Aanmelden kan via deze link.

 

LO img