LanguageOne in Abu Dhabi zoekt parttime leerkracht basisonderwijs | kleuteronderwijs voor 1 lesmiddag per week

LanguageOne is al 35 jaar een begrip in het ontwikkelen en verzorgen van moedertaalonderwijs voor jongeren die opgroeien in een internationale setting. Door kwalitatief, eigentijds en inspirerend onderwijs brengen we leerlingen thuis in de eigen taal en cultuur.

Ruim 1.050 leerlingen vinden een thuis op een van onze schoollocaties in Europa, het Midden en Verre Oosten en Australië, en waar ook ter wereld met LanguageOne Online. Tijdens hun verblijf in het buitenland blijven zij zich via Nederlands taal- en cultuuronderwijs (NTC) ontwikkelen in hun moedertaal. Ons onderwijs wordt verzorgd door een enthousiast team van 55 ervaren leerkrachten en IB-docenten. Vanuit onze bijzondere expertise leggen wij, samen met onze leerlingen, de basis voor toekomstig succes.

Ons lesprogramma vormt een aanvulling op de internationale lesprogramma’s van de dagscholen. Het biedt leerlingen de mogelijkheid om taalvaardigheden in verschillende disciplines te ontwikkelen, op een betekenisvolle manier die aansluit bij hun eigen leefwereld. Het door LanguageOne ontwikkelde lesprogramma is geïnspireerd op de uitgangspunten van het International Baccalaureate®.

In Abu Dhabi hebben we circa 50 leerlingen die naschools Nederlandse Taal en Cultuurlessen (NTC) volgen.

Functieprofiel
In verband met een vacature per 1 september 2019 zijn wij op zoek naar een leerkracht die in Abu Dhabi woont en die onze leerlingen in het primair onderwijs 1 lesmiddag per week les kan geven.

Kennis en vaardigheden
• Een pabo-diploma of een bachelor diploma kleuteronderwijs;
• Minimaal 3 jaar ervaring in het Nederlandse en/of het internationale onderwijs;
• Goed kunnen functioneren in een Nederlandstalig team;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels;
• Grote mate van flexibiliteit en zelfstandigheid;
• Een evenwichtige persoonlijkheid;
• Goede ICT-vaardigheden.

Werken bij LanguageOne
LanguageOne is een ambitieuze organisatie. Wij bieden een prettige werkomgeving, waarin eigen inbreng en een kritische houding worden gewaardeerd. Werken bij LanguageOne betekent werken bij een onderwijsorganisatie met een wereldwijde structuur. Samen werken wij aan een leeromgeving waarin jongeren zich thuis voelen, maar waar ook iedere medewerker zich thuis voelt.

Naast een marktconform salaris en een arbeidsovereenkomst bij LanguageOne Abu Dhabi, biedt LanguageOne een collegiale en plezierige werksfeer binnen een veelzijdig team. Bij goed functioneren is er uitzicht op verlenging van de overeenkomst.

Solliciteren?
Ben je enthousiast en voldoe je aan het profiel? Vul het formulier in of mail je cv en motivatie naar Mirjam van der Geijs (mirjam.vandergeijs@languageone.org).

Reageren op deze vacature kan tot en met 12 juli 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.LanguageOne in Abu Dhabi zoekt parttime leerkracht basisonderwijs | kleuteronderwijs voor 1 lesmiddag per week