LO image

Vacature leerkracht basis- en voortgezet onderwijs LanguageOne Kuala Lumpur

Nederlandse Taal- en Cultuurschool LanguageOne in Kuala Lumpur is op zoek naar leerkracht basis- en voortgezet onderwijs (vervanging zwangerschapsverlof)

Woon je in Kuala Lumpur, word je enthousiast van het begeleiden van kinderen en ben je een kei in de Nederlandse taal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Functie

In verband met het zwangerschapsverlof van de locatieleider en PO- en VO-docent zijn wij op zoek naar een tijdelijke collega die van maart t/m juni kan lesgeven aan alle groepen. De ideale kandidaat is vijf middagen beschikbaar, kan zowel PO-klassen als VO-klassen lesgeven, woont in Kuala Lumpur, beschikt over een werkvisum of permanent residency en kan op enthousiasmerende wijze Nederlandse lessen geven.

 

Wat ga je doen?

Je geeft zelfstandig lessen Nederlandse taal en cultuur aan Nederlandstalige kinderen die tijdelijk of langer in Kuala Lumpur wonen. Je begeleidt kinderen op een coachende manier in het bijhouden en verder ontwikkelen van hun moedertaal. Wij besteden met onze leerlingen veel aandacht aan de Nederlandse en Vlaamse cultuur. Denk bijvoorbeeld aan Sinterklaas, Koningsdag en de Kinderboekenweek.

 

Ben jij onze ideale kandidaat?

 • Woonachtig in Kuala Lumpur
 • Een pabo-diploma en/of een bevoegdheid Nederlands;
 • Minimaal drie jaar ervaring in het Nederlandse en/of het internationale onderwijs;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels;
 • Grote mate van flexibiliteit en zelfstandigheid;
 • Een evenwichtige persoonlijkheid;
 • Goede ICT-vaardigheden;
 • Gewenste startdatum: begin maart 2022. 

 

Wat bieden wij jou?

 • Een collegiale en plezierige werkomgeving
 • Een marktconform salaris

 

Werken bij LanguageOne

LanguageOne is al ruim 35 jaar een begrip in het ontwikkelen en verzorgen van Nederlands moedertaalonderwijs voor jongeren die opgroeien in een internationale setting. We zijn er trots op dat we in maar liefst tien wereldsteden in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Australië, en waar ook ter wereld via digitaal afstandsonderwijs, leerlingen thuisbrengen in de eigen taal en cultuur. Wij onderscheiden ons door onze nauwe samenwerking met (internationale) scholen en een enthousiast team van ervaren leerkrachten en IB®-docenten. Ons digitale lesprogramma vormt een aanvulling op de (internationale) lesprogramma’s van de dagscholen.

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast en voldoe je aan het profiel? Mail dan je cv en motivatie naar else-marike.kepel@languageone.org Voor meer informatie over de functie graag contact opnemen met Else-Marike  via +60 11 3968 4101. Meer over LanguageOne op www.languageone.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Vacature leerkracht basis- en voortgezet onderwijs LanguageOne Kuala Lumpur

  LO img