LO image

Vacature: parttime leerkrachten basis- en voortgezet onderwijs Perth

Nederlandse Taal- en Cultuurschool LanguageOne in Perth is op zoek naar parttime leerkrachten basis- en voortgezet onderwijs (vaste uren en op invalbasis)

Woon je in Perth, word je enthousiast van het begeleiden van kinderen en ben je een kei in de Nederlandse taal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Functie

In verband met het groeiende aantal leerlingen en de behoefte aan een invalkracht zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die kunnen lesgeven aan eigen leerlingen op een vaste middag en die wij kunnen oproepen bij afwezigheid van onze teamleden. De ideale kandidaat is minimaal twee middagen beschikbaar, woont in Perth, beschikt over een werkvisum of permanent residency en kan op enthousiasmerende wijze Nederlandse lessen geven.

 

Wat ga je doen?

Samen met een bevlogen team geef je zelfstandig lessen Nederlandse taal en cultuur aan Nederlandstalige kinderen die tijdelijk of langer in Perth wonen. Je begeleidt kinderen op een coachende manier in het bijhouden en verder ontwikkelen van hun moedertaal. Wij besteden met onze leerlingen veel aandacht aan de Nederlandse en Vlaamse cultuur. Denk bijvoorbeeld aan Sinterklaas, Koningsdag en de Kinderboekenweek.

 

Ben jij onze ideale kandidaat?

 • Woonachtig in Perth
 • Een pabo-diploma en/of een bevoegdheid Nederlands;
 • Minimaal drie jaar ervaring in het Nederlandse en/of het internationale onderwijs;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels;
 • Grote mate van flexibiliteit en zelfstandigheid;
 • Een evenwichtige persoonlijkheid;
 • Goede ICT-vaardigheden;
 • Gewenste startdatum: eind januari 2022.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een collegiale en plezierige werkomgeving
 • Een marktconform salaris

 

Werken bij LanguageOne

LanguageOne is al ruim 35 jaar een begrip in het ontwikkelen en verzorgen van Nederlands moedertaalonderwijs voor jongeren die opgroeien in een internationale setting. We zijn er trots op dat we in maar liefst tien wereldsteden in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Australië, en waar ook ter wereld via digitaal afstandsonderwijs, leerlingen thuisbrengen in de eigen taal en cultuur. Wij onderscheiden ons door onze nauwe samenwerking met (internationale) scholen en een enthousiast team van ervaren leerkrachten en IB®-docenten. Ons digitale lesprogramma vormt een aanvulling op de (internationale) lesprogramma’s van de dagscholen.

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast en voldoe je aan het profiel? Mail dan je cv en motivatie naar sabina.meijer@languageone.org Voor meer informatie over de functie graag contact opnemen met Sabina via +61 450 692 511. Meer over LanguageOne op www.languageone.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Vacature: parttime leerkrachten basis- en voortgezet onderwijs Perth

  LO img