LO image
Organisatie

De LanguageOne scholen in Europa, Midden- en Verre Oosten en Australië worden professioneel ondersteund vanuit ons centraal bureau in Lelystad. Vanuit Nederland verzorgen wij alle bestuurlijke taken, bewaken wij de bedrijfsvoering en de kwaliteit, en ondersteunen wij de scholen op het gebied van human resources, marketing/communicatie en (financiële) administratie.

Op onze scholen zelf werkt een team van 80 leerkrachten en docenten vol passie aan de ontwikkeling van onze leerlingen, onder leiding van een locatieleider.

Visie

LanguageOne verzorgt en ontwikkelt moedertaalonderwijs vanuit de overtuiging dat de ontwikkeling van de moedertaal voor jongeren van vitaal belang is.

Missie

De missie van LanguageOne is om jongeren:

  • kennis bij te brengen
  • cultureel houvast te bieden
  • te stimuleren hun talenten te ontwikkelen
  • zelfvertrouwen te geven
Centraal Bureau LanguageOne Lelystad/Den Haag

Maak kennis met het Centraal Bureau van LanguageOne in Lelystad en Den Haag.

KMM Groep

LanguageOne is onderdeel van de IVIO-onderwijsgroep dat deel uitmaakt van de KMM Groep. De KMM Groep is een snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep met ruim 600 medewerkers, verdeeld over vier sterke labels: IVIO, Metafoor, Karmac en Prosu. De organisatie is ooit begonnen met vier bedrijven en is nu gegroeid naar een omvang van 22 bedrijven. De KMM Groep is maar liefst zeven keer benoemd tot Deloitte’s Best Managed Company (in 2008, 2009, 2010, 2011, 2016-2017, 2017-2018 en 2019).

 

LO img