LO image

Waarom Nederlands onderwijs in het buitenland?

U woont al enige tijd met uw gezin in een ander land dan uw thuisland. De voertaal op school is vaak Engels. Bij veel gezinnen wordt dan thuis wel Nederlands gesproken, maar dat is zelden voldoende om het Nederlands op niveau te houden of verder te ontwikkelen. Een derde van alle Nederlandstalige kinderen die emigreren keert namelijk binnen vijf jaar terug naar Nederland of Vlaanderen. Een belangrijk voordeel van het blijvend ontwikkelen van de moedertaal is dat kinderen bij terugkeer naar het thuisland soepeler kunnen instromen in het onderwijs.

Totaalaanbod Nederlands onderwijs in het buitenland
LanguageOne is al ruim 35 jaar een autoriteit op het gebied van moedertaal- en cultuuronderwijs voor kinderen die (tijdelijk of permanent) in het buitenland wonen. Wereldwijd geven wij kinderen Nederlandse les op afstand. Onze ervaren docenten zorgen ervoor dat leren op afstand toch dichtbij voelt.

Woont u in of verhuist u naar het Midden-Oosten, Azië of Australië? Kies dan voor klassikaal onderwijs of een combinatie van klassikaal en digitaal als er een LanguageOne school bij u in de buurt is.

Kwaliteit met een hoofdletter K
LanguageOne scholen staan onder kwaliteitstoezicht van de Nederlandse Onderwijsinspectie. Ook dit jaar waren alle rapporten zonder uitzondering vol lof!

Meer weten
Wij staan u graag te woord in een vrijblijvend adviesgesprek. Een gratis proefles voor uw kind boeken is uiteraard mogelijk!

JA, IK WIL EEN GRATIS ADVIESGESPREK

 

LanguageOne is aangesloten bij Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland en geaccrediteerd door de Nederlandse Onderwijsinspectie.

LO img