LO image

Nederlands voor peuters en kleuters

Voor de allerkleinsten biedt LanguageOne gevarieerde lesprogramma’s Nederlands passend bij het niveau van uw peuter of kleuter. We schenken veel aandacht aan het verrijken van de Nederlandse woordenschat en mondelinge taalvaardigheid. Uw peuter of kleuter gaat aan de slag met concreet materiaal, we doen spelletjes, zingen liedjes en stimuleren de eigen inbreng van uw kind. Onze lessen bereiden uw peuter of kleuter optimaal voor op de instroom naar de volgende groep.

JA, IK WIL EEN GRATIS ADVIESGESPREK DIRECT INSCHRIJVEN

 

In kleine groepjes met leeftijdsgenootjes

Verhuist u naar of woont u al op een van de LanguageOne schoollocaties? Dan verwelkomen wij uw kind graag in een echt Nederlands schoollokaal. Onze Nederlandse taal- en cultuurlessen kenmerken zich door uitgebreide interactie tussen de leerlingen onderling en tussen de leerlingen en de leerkracht. Door samen leren en spelen stimuleren we de Nederlandse taalontwikkeling en leert uw peuter of kleuter het Nederlands echt in de praktijk te gebruiken. Samen met uw kind wordt u onderdeel van de Nederlandstalige gemeenschap en doet u kind mee met al die leuke culturele activiteiten zoals bijvoorbeeld Sinterklaas en Koningsdag.

SCHOOLLOCATIES

 

Ver weg van een LanguageOne schoollocatie?

Geen enkel probleem! LanguageOne maakt Nederlands leren op afstand persoonlijk en heel interactief! Jonge kinderen laten graag zien wat ze kunnen en ze houden van bewegen. Daar maken we in onze online lessen volop gebruik van. LanguageOne biedt meerdere online lesprogramma’s voor peuters en kleuters. Intensieve begeleiding door een docent, digitale boeken of juist tastbaar lesmateriaal? Wij helpen u graag het pakket te kiezen dat het beste past bij uw kind!

AFSTANDSONDERWIJS

 

Nieuw! De ideale combinatie van klassikaal en online onderwijs

In samenwerking met de Wereldschool bieden wij de kleuters naast het Nederlands het vak ontwikkelingsgebieden. Wij doen per week 8 speelse activiteiten met uw kind rond de thema’s rekenen, expressie, beweging en fijne motoriek.

Bij Languageone kies je voor het pakket dat het beste past bij uw kind en gezinssituatie. Intensieve begeleiding door een docent, digitale boeken of juist tastbaar lesmateriaal? Wij helpen u graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek!

Behoefte aan een vrijblijvend gesprek? Laat uw gegevens achter en een van onze adviseurs neemt contact met u op.
JA, IK WIL EEN GRATIS ADVIESGESPREK DIRECT INSCHRIJVEN

LO img