Abu Dhabi

JA, IK WIL EEN GRATIS ADVIESGESPREK DIRECT INSCHRIJVEN

Nederlandse school in Abu Dhabi
Op onze school in Abu Dhabi bieden wij uw kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 18 jaar diverse taalprogramma’s en cultuurprogramma’s aan. Wij werken nauw samen met de gerenommeerde internationale scholen Raha International School en GEMS American Academy, waar wij gebruik maken van moderne klaslokalen en de ruime campussen. Daarnaast organiseert LanguageOne leuke culturele evenementen zoals de traditionele schaatsochtend voor leerlingen en ouders. Zoekt u een fijne Nederlandse school in Abu Dhabi voor uw kinderen, dan bent u bij LanguageOne op het goede adres.

Klassikaal, digitaal of gecombineerd
Woont u te ver van onze schoollocatie? Geen punt! We bieden u de flexibiliteit die nodig is door uw kind via Nederlands afstandsonderwijs te begeleiden of deels op afstand en deels op school. Meer weten? Wij vertellen u graag meer!

Mirjam van der Geijs
Locatieleider
Neem contact met mij op

LanguageOne Abu Dhabi

Een vernieuwd lesprogramma in de Verenigde Arabische Emiraten
Dit schooljaar zijn wij gestart met een vernieuwd lesprogramma waarin de leerling, de taalontwikkeling en betekenisvol leren centraal staan. Communiceren, samenwerken en cultuur vormen de basis. Het lesprogramma is gebaseerd op internationale onderwijsmethodes en afgeleid van de uitgangspunten van het International Baccalaureate® (IB). Met deze nieuwe aanpak stimuleren we samenwerking en interactie tussen de leerlingen. En dat zorgt voor nog meer leerplezier.

Wij bieden uw kind taaltaken, die gekoppeld zijn aan thema’s passend bij de wereld waarin wij nu leven. Het werken in taken, samen werken met klasgenoten en de kennis opgedaan op de dagschool zorgen ervoor dat uw kind zich elke week in een taalrijke omgeving ontwikkelt in de Nederlandse taal.

De bovenstaande video toont in een notendop wat het nieuwe lesprogramma inhoudt. Wilt u meer weten over deze nieuwe lesmethode? Download dan de whitepaper.

Laatste nieuws
18 september 2020
Nederlandse Taal- en Cultuurschool LanguageOne met locaties in Dubai en Abu Dhabi is op zoek naar Parttime leerkrachten basis- en voortgezet onderwij...
Struggling at school? How can extra-classes can help
Whether your child is struggling to cope at school, looking for a way to channel creativity or aiming to excel in a chosen subject, there are some gre...
Lees artikel
Contact

Abu Dhabi

  Hoe bent u bij LanguageOne terechtgekomen? Via:
  GoogleSocial mediaEvenementSchoolStichting NOBMond tot mond

  Kies een contactvoorkeur:
  TelefonischE-mailWhatsAppSkype(noteer Skypenaam hieronder)

  Wanneer u op verzenden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.

  Onze partnerscholen en overige partnerorganisaties

  Locatie