LO image

Genève

JA, IK WIL EEN GRATIS ADVIESGESPREK DIRECT INSCHRIJVEN

Nederlandse school in Genève (Zwitserland)

Per 1 september 2021 maakt De Taalfontein onderdeel uit van LanguageOne. Nederlands taal- en cultuuronderwijs is nu voor iedereen in Zwitserland toegankelijk. Niet alleen op onze locaties in Genève of Bern, maar ook elders in Zwitserland begeleiden wij uw kind(eren) graag, al dan niet online. Op onze school LanguageOne Genève bieden wij uw kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 18 jaar diverse taal- en cultuurprogramma’s aan. Onder begeleiding van gemotiveerde en bekwame docenten volgt uw kind het moedertaalonderwijs op maat aan. Uw kind werkt in een moderne digitale leeromgeving en krijgt Nederlandse en Vlaamse culturele activiteiten aangeboden.

Wilt u liever online onderwijs in Zwitserland voor uw kind(eren)? Woont u te ver van onze schoollocatie? Geen punt! Bekijk dan de informatie over LanguageOne Online.

Bij LanguageOne is klassikaal, online of een combinatie mogelijk!

LanguageOne Genève

Een vernieuwd en internationaal lesprogramma
Dit schooljaar zijn wij gestart met een vernieuwd lesprogramma waarin de leerling, de taalontwikkeling en betekenisvol leren centraal staan. Communiceren, samenwerken en cultuur vormen de basis. Het lesprogramma is gebaseerd op internationale onderwijsmethodes en afgeleid van de uitgangspunten van het International Baccalaureate® (IB). Met deze nieuwe aanpak stimuleren we samenwerking en interactie tussen de leerlingen. En dat zorgt voor nog meer leerplezier.

Wij bieden uw kind taaltaken, die gekoppeld zijn aan thema’s passend bij de wereld waarin wij nu leven. Het werken in taken, samen werken met klasgenoten en de kennis opgedaan op de dagschool zorgen ervoor dat uw kind zich elke week in een taalrijke omgeving ontwikkelt in de Nederlandse taal.

De bovenstaande video toont in een notendop wat het nieuwe lesprogramma inhoudt. Wilt u meer weten over deze nieuwe lesmethode? Download dan de whitepaper.

 

Onderwijs volgen buiten Genève

LanguageOne biedt ook het moedertaalonderwijs aan op andere locaties buiten Genève. Ontdek hier meer.

Direct inschrijven test

Interview LanguageOne leerling in Genève

Contact

Foto Team Lid

Harriët Muller

Locatieleider

BEKIJK DE WELKOMSTVIDEO test

Genève

    Wanneer u op verzenden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.

    Onze partnerscholen en overige partnerorganisaties

    LO img