Genève

Nederlandse lessen in
Genève

In Zwitserland en omgeving Nederlands lessen? Nederlands taal- en cultuuronderwijs is nu voor iedereen in Zwitserland toegankelijk. Niet alleen op onze locaties in Genève of Bern, maar ook elders in Zwitserland begeleiden wij uw kind(eren) graag, al dan niet online.

LanguageOne Genève biedt aan kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 18 jaar diverse taal- en cultuurprogramma’s. Onder begeleiding van gemotiveerde en bekwame docenten volgt uw kind het moedertaalonderwijs op maat aan. 

Uw kind werkt in een moderne digitale leeromgeving en krijgt Nederlandse en Vlaamse culturele activiteiten aangeboden.

Bent u benieuwd hoe de Nederlandse les voor uw kind(eren) eruit zou kunnen zien in Genève? Neem dan contact op met de locatieleider of vul het aanvraagformulier in!

Een impressie van onze schoollocatie

Klik op de pijltjes voor meer video’s

Zij gingen u voor

Met plezier naar LanguageOne
Nico - Ouder, Shanghai
Lees verder
Voorheen volgden wij online lessen bij een andere aanbieder, maar nu de kinderen weer in de klas terecht kunnen, zien we dat ze vooral met meer zelfvertrouwen spreken in het Nederlands. Ze gaan met plezier naar LanguageOne en werken daar graag in kleine groepjes aan de opdrachten. Het sociale aspect van de lessen is voor ons ook heel belangrijk.
Een aanrader!
Emilie – Ouder, Singapore
Lees verder
Het lesprogramma van LanguageOne is écht een ander en eigen programma, dat heel goed aansluit bij het internationale onderwijs. Onze dochters zijn vaak enthousiast over de opdrachten en wij kunnen hen, als ouder, gemakkelijk helpen vanuit het online huiswerkplatform.
Neem contact op
Onze partners

Nederlands onderwijs in het buitenland?

Wij zorgen voor wereldwijd Nederlandstalig onderwijs

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands