Houston

Nederlands leren

Nederlandse lessen in
Houston

Via de British International School in Houston (BISH) bieden wij uw kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 18 jaar het Nederlandse taal- en cultuurprogramma aan. Wij werken nauw samen met British International School of Houston waar leerlingen tijdens én na reguliere schooltijden Nederlands onderwijs aangeboden krijgen onder leiding van bevoegde docenten. Daarnaast organiseert LanguageOne buiten en binnen lesuren culturele evenementen zoals Koningsdag, de Kinderboekenweek en Sinterklaas.

Wilt u dat uw kind zich kan blijven ontwikkelen in de Nederlandse taal? Dan bent u bij LanguageOne Houston op het goede adres.

Bent u benieuwd hoe de Nederlandse les voor uw kind(eren) eruit zou kunnen zien in Houston, Texas? Neem dan contact op met de locatieleider van LanguageOne of vul het aanvraagformulier in!

Een impressie van onze schoollocatie

Klik op de pijltjes voor meer video’s

Zij gingen u voor

Sluit goed aan bij leeftijd en interesses
Martijn – ouder, Kuala Lumpur
Lees verder
Onze zoon werkt in de kleuterlessen heel hard aan zijn Nederlandse woordenschat en de huiswerkopdrachten sluiten heel goed aan bij zijn leeftijd en zijn interesses. Hij zingt, plakt, knipt, kletst en speelt lekker in de les. Het leesboekje dat hij iedere week meekrijgt uit de bibliotheek, wordt met heel veel plezier gelezen!
Alles liep op rolletjes
Willemijn – ouder, Perth
Lees verder
Tijdens de pandemie kon er door LanguageOne heel snel geschakeld worden, omdat het programma al digitaal beschikbaar was. Terwijl internationale scholen hier nog worstelden met de online lessen, liep het bij de lessen van LanguageOne al snel op rolletjes. Wij hebben het idee dat onze zoon hierdoor weinig niets heeft gemist en direct wist waar hij aan toe was.

Praktische schoolinformatie

Neem contact op

Onze partners

British International School Houston

Nederlands onderwijs in het buitenland?

Wij zorgen wereldwijd voor moedertaalonderijs

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands