Ibiza

Nederlandse lessen op
Ibiza

Via Morna International College op Ibiza (MIC Ibiza) bieden wij uw kinderen vanaf augustus 2022 het Nederlandse taal- en cultuurprogramma aan. Wij werken hierbij nauw samen met Morna International College. Alle Morna-leerlingen tussen de 5 en 18 jaar zijn bij deze lessen van harte welkom. Op onze partnerschool krijgen leerlingen zowel tijdens als na de reguliere schooltijden Nederlands onderwijs aangeboden, onder leiding van een bevoegd docent. Daarnaast organiseert LanguageOne buiten en binnen lesuren culturele evenementen zoals Koningsdag, de Kinderboekenweek en Sinterklaas.

Wilt u dat uw kind zich kan blijven ontwikkelen in de Nederlandse taal? Dan bent u bij LanguageOne Ibiza op het goede adres.

Bent u benieuwd hoe de Nederlandse les voor uw kind(eren) eruit zou kunnen zien op Ibiza? Neem dan contact op met de locatieleider van LanguageOne Ibiza of vul het aanvraagformulier in!

Een impressie van onze schoollocatie

Klik op de pijltjes voor meer video’s

Zij gingen u voor

Met plezier naar LanguageOne
Nico - Ouder, Shanghai
Lees verder
Voorheen volgden wij online lessen bij een andere aanbieder, maar nu de kinderen weer in de klas terecht kunnen, zien we dat ze vooral met meer zelfvertrouwen spreken in het Nederlands. Ze gaan met plezier naar LanguageOne en werken daar graag in kleine groepjes aan de opdrachten. Het sociale aspect van de lessen is voor ons ook heel belangrijk.
Een aanrader!
Emilie – Ouder, Singapore
Lees verder
Het lesprogramma van LanguageOne is écht een ander en eigen programma, dat heel goed aansluit bij het internationale onderwijs. Onze dochters zijn vaak enthousiast over de opdrachten en wij kunnen hen, als ouder, gemakkelijk helpen vanuit het online huiswerkplatform.
Neem contact op
Onze partner

Nederlands onderwijs in het buitenland?

Wij zorgen voor wereldwijd Nederlandstalig onderwijs

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands