Muscat

Nederlandse lessen in
Muscat

LanguageOne Muscat is een locatie met 40 leerlingen tussen de 3,5 en 16 jaar. Op deze locatie is er een hechte en betrokken Nederlandse gemeenschap. Naast de lessen vinden er veel activiteiten plaats binnen de Nederlandse gemeenschap. 

De lessen worden gegeven op de Britse School (BSM) en op een eigen locatie in de buurt van Pdo school. Alle groepen zijn open voor leerlingen van anderen scholen en leslocaties.

In Muscat wordt onderwijs geboden in kleine combinatiegroepen, vanaf de peuters tot en met het voortgezet onderwijs. De leerlingen werken gezamenlijk aan de units met thema’s die aansluiten bij de leeftijd en de leefwereld van de expatkinderen in Oman. 

Voor de meeste leerlingen is Nederlands een ’thuistaal’, maar er is ook een groep leerlingen die Nederlands als tweede, derde of zelfs als vierde taal aangeboden krijgt. Benieuwd naar wat LanguageOne Muscat te bieden heeft?

Bent u benieuwd hoe de Nederlandse les voor uw kind(eren) eruit zou kunnen zien in Oman? Neem dan contact op met de locatieleider of vul het aanvraagformulier in!

Een impressie van onze schoollocatie

Klik op de pijltjes voor meer video’s

Zij gingen u voor

Het voelt voor hen echt als thuiskomen
Jeanette - ouder, Muscat
Lees verder
Toen wij naar Oman verhuisden, konden onze twee kinderen, direct na aankomst, starten bij LanguageOne. Deze momenten zijn voor hen een fijn, vast moment om weer even ‘gewoon’ Nederlands te kunnen praten. Het voelt voor hen echt als thuiskomen.
Duidelijk met goede feedback
Tijmen – Examenleerling, Dubai
Lees verder
Ik volg het examenprogramma van het IB (Dutch A) bij LanguageOne in Dubai. De lessen zijn duidelijk, ik weet goed waar ik aan moet werken en ik krijg goede feedback op mijn opdrachten. Ik vind het fijn om klasgenoten te hebben waarmee ik kan overleggen en de docent helpt ons altijd heel goed. Ik ben blij dat ik mijn Nederlands nu in mijn examenpakket op kan nemen.
Neem contact op
Onze partners

Nederlands onderwijs in het buitenland?

Wij zorgen voor wereldwijd Nederlandstalig onderwijs

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands