Online

Voor wie is online Nederlandse les handig?
Als u ver weg woont van een LanguageOne locatie, of uw kind doet bijvoorbeeld aan topsport of heeft een drukke agenda met veel naschoolse activiteiten dan is online les dé oplossing. Wij proberen altijd ons onderwijs zo goed mogelijk aan te sluiten bij het dagonderwijs van de leerlingen. Zodat uw kind niet op de meest vreemde tijden achter de computer zit. LanguageOne Online zorgt voor onderwijs aan meertalige of tweetalige leerlingen van 7 tot en met 18 jaar met een Nederlandse basis.

Ionica Lub
Locatieleider LanguageOne Online
Neem contact met mij op

LanguageOne Online

Wereldwijd thuis met LanguageOne Online
Wij geven online Nederlandse les aan leerlingen in Australië, Canada, China, Denemarken, Duitsland, Engeland, Filipijnen, Hong Kong, India, Maleisië, Malta, Nieuw-Zeeland, Nigeria, Noorwegen, Oman, Peru, Singapore, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten van Amerika en Zwitserland.

 

“Mees, 16 jaar: drie keer per week werk ik thuis aan mijn Nederlands en een keer per week skype ik met mijn leraar van LanguageOne. Mijn ouders vinden het belangrijk dat ik Nederlands leer maar ik vind het ook fijn. Meertaligen hebben een voorsprong op de arbeidsmarkt, want je kan in meer talen goed communiceren.”

 

 

 

Vraag hier een gratis proefles aan

Facebook feed
Laatste nieuws
11 februari 2019
Veranderingen in de maatschappij leiden ertoe dat we bewuste keuzes moeten maken in het onderwijsaanbod en de begeleiding van jongeren. Voor het maga...
De LanguageOne Online Reporter
De leerlingen van LanguageOne Online hebben gewerkt aan een gezamenlijk project ‘De LanguageOne Online Reporter’. Zij hebben video’s gemaakt ove...
Lees artikel
Onze partnerscholen