Online

Voor wie is online Nederlandse les handig?
Als u ver weg woont van een LanguageOne locatie, of uw kind doet bijvoorbeeld aan topsport of heeft een drukke agenda met veel naschoolse activiteiten dan is online les dé oplossing. Wij proberen altijd ons onderwijs zo goed mogelijk aan te sluiten bij het dagonderwijs van de leerlingen. Zodat uw kind niet op de meest vreemde tijden achter de computer zit. LanguageOne Online zorgt voor onderwijs aan meertalige of tweetalige leerlingen van 7 tot en met 18 jaar met een Nederlandse basis.

Neem contact met mij op

LanguageOne Online

Online Nederlands leren
Ook verzorgen we Nederlandse taaltrainingen aan volwassenen. We hebben een team van ervaren leerkrachten met kennis van internationaal en Nederlands onderwijs in het buitenland. Zij zorgen ervoor dat u online onderwijs op maat krijgt. Dat doen zij vanuit verschillende locaties over de hele wereld.

 

“Mees, 16 jaar: drie keer per week werk ik thuis aan mijn Nederlands en een keer per week skype ik met mijn leraar van LanguageOne. Mijn ouders vinden het belangrijk dat ik Nederlands leer maar ik vind het ook fijn. Meertaligen hebben een voorsprong op de arbeidsmarkt, want je kan in meer talen goed communiceren.”

Facebook feed
Laatste nieuws
06 maart 2018
Terug naar Nederland of Vlaanderen U verhuist binnenkort met uw gezin naar Nederland of Vlaanderen na een verblijf in het buitenland. Er komt natuurl...
De LanguageOne Online Reporter
De leerlingen van LanguageOne Online hebben gewerkt aan een gezamenlijk project ‘De LanguageOne Online Reporter’. Zij hebben video’s gemaakt ove...
Lees artikel
Onze partnerscholen