Perth

Nederlandse lessen in
Perth, Australië

Anders dan in Nederland, loopt het schooljaar in Australië van januari tot en met december. LanguageOne biedt in de stad Perth Nederlands taal- en cultuuronderwijs voor Nederlandstalige kinderen, Nederlands voor beginners en speciale Dutch Kindy-groepen voor peuters. 

In deze laatste groep ligt de focus op spel, zang en spelenderwijs ontluikende geletterdheid. Ook op cultureel vlak is er veel te beleven voor uw kind bij LanguageOne Perth; onze leerlingen nemen bijvoorbeeld actief deel aan de Nederlandse Kinderboekenweek en vieren gezamenlijk Koningsdag. 

Bent u benieuwd naar het lesaanbod van LanguageOne Perth?

Bent u benieuwd hoe de Nederlandse les voor uw kind(eren) eruit zou kunnen zien in Australië? Neem dan contact op met de locatieleider of vul het aanvraagformulier in!

Een impressie van onze schoollocatie

Klik op de pijltjes voor meer video’s

Zij gingen u voor

Sluit goed aan bij leeftijd en interesses
Martijn – ouder, Kuala Lumpur
Lees verder
Onze zoon werkt in de kleuterlessen heel hard aan zijn Nederlandse woordenschat en de huiswerkopdrachten sluiten heel goed aan bij zijn leeftijd en zijn interesses. Hij zingt, plakt, knipt, kletst en speelt lekker in de les. Het leesboekje dat hij iedere week meekrijgt uit de bibliotheek, wordt met heel veel plezier gelezen!
Alles liep op rolletjes
Willemijn – ouder, Perth
Lees verder
Tijdens de pandemie kon er door LanguageOne heel snel geschakeld worden, omdat het programma al digitaal beschikbaar was. Terwijl internationale scholen hier nog worstelden met de online lessen, liep het bij de lessen van LanguageOne al snel op rolletjes. Wij hebben het idee dat onze zoon hierdoor weinig niets heeft gemist en direct wist waar hij aan toe was.
Neem contact op
Onze partners

Nederlands onderwijs in het buitenland?

Wij zorgen voor wereldwijd Nederlandstalig onderwijs

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands