LO image

Perth

JA, IK WIL EEN GRATIS ADVIESGESPREK DIRECT INSCHRIJVEN

Nederlands leren in Australië
Anders dan in Nederland, loopt het schooljaar in Australië van januari tot en met december. LanguageOne biedt in de stad Perth Nederlands taal- en cultuuronderwijs voor Nederlandstalige kinderen, Nederlands voor beginners en speciale Dutch Kindy-groepen voor peuters, met veel focus op spel, zang en spelenderwijs ontluikende geletterdheid. Op cultureel vlak is er veel te beleven voor uw kind. Onze leerlingen nemen bijvoorbeeld actief deel aan de Nederlandse Kinderboekenweek.

Klassikaal, digitaal of gecombineerd
Woont u te ver van onze schoollocatie? Geen punt! We bieden u de flexibiliteit die nodig is door uw kind via Nederlands afstandsonderwijs te begeleiden of deels op afstand en deels op school. Meer weten? Wij vertellen u graag meer!

 

LanguageOne Perth

Een vernieuwd lesprogramma in Perth
LanguageOne Perth werkt met een vernieuwd lesprogramma waarin de taalontwikkeling en het betekenisvol leren centraal staan. Communiceren, samenwerken en cultuur vormen de basis. Het lesprogramma is gebaseerd op internationale onderwijsmethodes en afgeleid van de uitgangspunten van het International Baccalaureate® (IB). Interactief met elkaar leren motiveert en zorgt ook voor meer leerplezier. Het is prachtig om te zien hoe onze leerlingen op hun eigen niveau overleggen, discussiëren en schrijven, en de taal dan ook echt durven te gebruiken. Wij staan voor kwalitatief goed onderwijs dat past binnen de internationale context waarin uw kind opgroeit en een eventuele terugkeer naar uw thuisland vergemakkelijkt.

Onze video laat in een notendop zien waarom we met een nieuw onderwijsprogramma werken en hoe het werkt. Download ook de whitepaper voor een uitgebreide uitleg over onze lesprogramma’s.

Direct inschrijven test

Interview LanguageOne leerling in Perth

Contact

Foto Team Lid

Sabina Meijer

locatiecoördinator

BEKIJK DE WELKOMSTVIDEO test

Perth

    Wanneer u op verzenden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.

    Onze partnerscholen

    LO img