Perth

Nederlands leren in Perth
Anders dan in Nederland, loopt het schooljaar in Perth van januari tot en met december. LanguageOne biedt hier, naast het aanbod van Nederlands taal- en cultuuronderwijs, ook Nederlands voor beginners en speciale Dutch Kindy-groepen voor peuters, met veel focus op spel, zang en spelenderwijs ontluikende geletterdheid. Op cultureel vlak is er veel te beleven voor uw kind. Onze leerlingen nemen bijvoorbeeld actief deel aan de Nederlandse Kinderboekenweek.

Sabina Meijer
locatiecoördinator
Neem contact met mij op

LanguageOne Perth

Ons nieuwe onderwijsprogramma in Perth

LanguageOne Perth werkt met een vernieuw lesprogramma waarin de taalontwikkeling en het betekenisvol leren centraal staan. Communiceren, samenwerken en cultuur vormen de basis. Het nieuwe lesprogramma is gebaseerd op internationale onderwijsmethodes en afgeleid van de uitgangspunten van het International Baccalaureate® (IB). Interactief met elkaar leren motiveert en zorgt ook voor meer leerplezier. Het is prachtig om te zien hoe onze leerlingen op hun eigen niveau overleggen, discussiëren en schrijven, en de taal dan ook echt durven te gebruiken. Wij staan voor kwalitatief goed onderwijs dat past binnen de internationale context waarin uw kind opgroeit en een eventuele terugkeer naar uw thuisland vergemakkelijkt.

Onze video laat in een notendop zien waarom we met een nieuw onderwijsprogramma werken en hoe het werkt. Download ook de whitepaper voor een uitgebreide uitleg over onze lesprogramma’s.

Facebook feed
Laatste nieuws
11 februari 2019
Veranderingen in de maatschappij leiden ertoe dat we bewuste keuzes moeten maken in het onderwijsaanbod en de begeleiding van jongeren. Voor het maga...
Staatsbezoek Koninklijk paar aan Perth
Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima bezochten vandaag Perth. Veel aandacht was er voor de Nederlandse geschiedenis in het land dat 400 jaar gel...
Lees artikel
Onze partnerscholen

Locatie