Vacature: Onderwijsassistent(e) in Hong Kong

Nederlandse Taal- en Cultuurschool LanguageOne in Hong Kong is op zoek naar een Onderwijsassistent(e) (2,5 uur per week)

Woon je in Hong Kong, word je enthousiast van het begeleiden van jonge kinderen en ben je een kei in de Nederlandse taal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?
Onze peuter- en kleutergroepen groeien en daarom hebben wij plek voor een onderwijsassistent die onder begeleiding van de leerkracht iedere week een leuke en leerzame les verzorgt. Je ondersteunt de groepsleerkracht bij de lessen en kunt op een creatieve manier de allerkleinsten boeien. We zingen liedjes, werken met concreet materiaal en al spelenderwijs leren onze leerlingen steeds beter spreken en vergroten ze hun Nederlandse woordenschat.

Wie zijn wij?
LanguageOne is al 35 jaar een begrip in het ontwikkelen en verzorgen van Nederlands moedertaalonderwijs voor jongeren die opgroeien in een internationale setting. We zijn er trots op dat we door inspirerend onderwijs en een innovatief digitaal lesprogramma leerlingen tussen de 2½ en 18 jaar thuisbrengen in de eigen taal en cultuur. Wij bieden Nederlands taal- en cultuuronderwijs in maar liefst tien wereldsteden in Europa, het Midden- en Verre Oosten en Australië, en waar ook ter wereld via afstandsonderwijs.

In Hong Kong hebben we circa 60 leerlingen die naschools of geïntegreerd Nederlandse Taal en Cultuurlessen (NTC) volgen.

Ben jij onze ideale kandidaat?
• Min. mbo-niveau
• Ervaring/affiniteit met de allerkleinsten
• Goede dosis enthousiasme en creativiteit
• Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
• Beschikbaar 2,5 uur per week (op termijn mogelijk meer uren)
• Woonachtig in Hong Kong en in het bezit van een Hong Kong ID
• Gewenste startdatum zo spoedig mogelijk

Wat bieden wij jou?
• Persoonlijke begeleiding
• Prettige werksfeer in een klein en informeel team
• Inspirerende leer- en werkomgeving

Werken bij LanguageOne
LanguageOne is een ambitieuze organisatie. Wij bieden een prettige werkomgeving, waarin eigen inbreng en een kritische houding worden gewaardeerd. Werken bij LanguageOne betekent werken bij een onderwijsorganisatie met een wereldwijde structuur. Samen werken wij aan een leeromgeving waarin jongeren zich thuis voelen, maar waar ook iedere medewerker zich thuis voelt. Je wordt onderdeel van een veelzijdig team waarbinnen een collegiale en plezierige werksfeer heerst.

Solliciteren?
Ben je enthousiast en voldoe je aan het profiel? Mail dan je cv en motivatie naar Ellen Vloothuis (ellen.vloothuis@languageone.org) of vul het onderstaande formulier in. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Vacature: Onderwijsassistent(e) in Hong Kong