Vacature: Invalleerkracht LanguageOne Singapore

Nederlandse Taal- en Cultuurschool LanguageOne in Singapore is op zoek naar

Parttime leerkrachten basis- en voortgezet onderwijs (op invalbasis)

Woon je in Singapore, word je enthousiast van het begeleiden van kinderen en ben je een kei in de Nederlandse taal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

In verband met de behoefte aan een invalkracht zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die wij kunnen oproepen bij afwezigheid van onze teamleden. De ideale kandidaat is minimaal twee middagen beschikbaar, woont in Singapore en kan op enthousiasmerende wijze Nederlandse lessen geven. Bij wederzijds welbevinden kan deze functie leiden tot vaste lesuren en eigen groepen bij LanguageOne Singapore.

Wat ga je doen?

Samen met een bevlogen team geef je zelfstandig lessen Nederlandse taal en cultuur aan Nederlandstalige kinderen die tijdelijk of langer in Singapore wonen. Je begeleidt kinderen op een coachende manier in het bijhouden en verder ontwikkelen van hun moedertaal. Wij besteden met onze leerlingen veel aandacht aan de Nederlandse en Vlaamse cultuur. Denk bijvoorbeeld aan Sinterklaas, Nederlandse filmavonden en de Kinderboekenweek.

Ben jij onze ideale kandidaat?

  • Een pabo-diploma en/of een bevoegdheid Nederlands;
  • Minimaal drie jaar ervaring in het Nederlandse en/of het internationale onderwijs;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels;
  • Grote mate van flexibiliteit en zelfstandigheid;
  • Een evenwichtige persoonlijkheid;
  • Goede ICT-vaardigheden;
  • Gewenste startdatum zo spoedig mogelijk.

Wat bieden wij jou?

  • Een collegiale en plezierige werkomgeving
  • Een marktconform salaris


Werken bij LanguageOne

LanguageOne is al 35 jaar een begrip in het ontwikkelen en verzorgen van Nederlands moedertaalonderwijs voor jongeren die opgroeien in een internationale setting. We zijn er trots op dat we in maar liefst tien wereldsteden in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Australië, en waar ook ter wereld via digitaal afstandsonderwijs, leerlingen thuisbrengen in de eigen taal en cultuur. Wij onderscheiden ons door onze nauwe samenwerking met internationale scholen en een enthousiast team van ervaren leerkrachten en IB®-docenten. Ons digitale lesprogramma vormt een aanvulling op de internationale lesprogramma’s van de dagscholen.

Solliciteren?

Ben je enthousiast en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je cv en motivatie via het onderstaande formulier. Voor meer informatie over de functie graag contact opnemen met Chris Samsom via +65 8511 2681. 


Reageren op deze vacature kan tot en met 31 oktober 2020.Vacature: Invalleerkracht LanguageOne Singapore