Vacature: Leerkrachten Nederlands (vast en inval)

Nederlandse Taal- en Cultuurschool LanguageOne in Perth is op zoek naar

 

Parttime leerkrachten Nederlands
basis- en voortgezet onderwijs (vaste uren en op invalbasis)

 

Woon je in Perth, word je enthousiast van het begeleiden van kinderen en ben je een kei in de Nederlandse taal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

In verband met het groeiende aantal leerlingen en de behoefte aan een invalkracht zijn wij met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een nieuwe collega voor onze Nederlandse lessen. De ideale kandidaat is minimaal twee middagen beschikbaar, heeft een lesbevoegdheid, woont in Perth, beschikt over een werkvisum of permanent residency en kan op enthousiasmerende wijze Nederlandse lessen geven.

Wat ga je doen?

Samen met een bevlogen team geef je zelfstandig lessen Nederlandse taal en cultuur aan Nederlandstalige kinderen die tijdelijk of langer in Perth wonen. Je begeleidt kinderen op een coachende manier in het bijhouden en verder ontwikkelen van hun moedertaal. Wij besteden met onze leerlingen veel aandacht aan de Nederlandse en Vlaamse cultuur. Denk bijvoorbeeld aan Sinterklaas, Koningsdag en de Kinderboekenweek.

Ben jij onze ideale kandidaat?

  • Een pabo-diploma en/of een bevoegdheid Nederlands;
  • Minimaal drie jaar ervaring in het Nederlandse en/of het internationale onderwijs;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels;
  • Grote mate van flexibiliteit en zelfstandigheid;
  • Een evenwichtige persoonlijkheid;
  • Goede ICT-vaardigheden;
  • Gewenste startdatum zo spoedig mogelijk.

Wat bieden wij jou?

  • Een collegiale en plezierige werkomgeving
  • Een marktconform salaris

Werken bij LanguageOne

LanguageOne is al ruim 35 jaar een begrip in het ontwikkelen en verzorgen van Nederlands moedertaalonderwijs voor jongeren die opgroeien in een internationale setting. We zijn er trots op dat we in maar liefst tien wereldsteden in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Australië, en waar ook ter wereld via digitaal afstandsonderwijs, leerlingen thuisbrengen in de eigen taal en cultuur. Wij onderscheiden ons door onze nauwe samenwerking met (internationale) scholen en een enthousiast team van ervaren leerkrachten en IB®-docenten. Ons digitale lesprogramma vormt een aanvulling op de (internationale) lesprogramma’s van de dagscholen.

 

Solliciteren?

Ben je enthousiast en voldoe je aan het profiel? Mail dan je cv en motivatie naar sabina.meijer@languageone.org. Voor meer informatie over de functie graag contact opnemen met Sabina via +61 450 692 511.

 

 

Reageren op deze vacature kan tot en met 28 februari 2021.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Vacature: Leerkrachten Nederlands (vast en inval)