LO image

Werken bij

Werken bij LanguageOne

Stap in de wereld van LanguageOne. Wij zijn dè organisatie voor moedertaalonderwijs. Met 80 leerkrachten en docenten verzorgen wij les in de Nederlandse, Spaanse, Duitse, Franse en Portugese taal en cultuur aan kinderen die tijdelijk of langer in het buitenland opgroeien. Dit doen we fysiek op locaties in het buitenland, maar ook online.

Voel je thuis

Wij werken dagelijks aan het beste moedertaalonderwijs dat een leerling zich kan wensen. Om dat te bereiken is het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen bij LanguageOne. Als je je ergens thuis voelt, leer je met plezier. En dat geldt ook voor onze medewerkers. Wij hebben een enthousiast team dat zich thuis voelt in een internationale setting. We weten elkaar wereldwijd te vinden en wisselen kennis en ervaring uit om ons onderwijs continu te verbeteren.

Vanuit onze bijzondere expertise leggen wij, samen met leerlingen, de basis voor toekomstig succes. De sfeer op onze scholen in Abu Dhabi, Davos, Doha, Dubai, Hong Kong, Muscat, Singapore, Perth, Shanghai en Suzhou is dynamisch, inspirerend en resultaatgericht.

Op één plek of mobiel

Als je op één van onze schoollocaties bent begonnen, dan hoef je daar niet te blijven. Wil je bijvoorbeeld na een paar jaar doorstromen naar een andere locatie of een andere verantwoordelijkheid, dan juichen wij dat toe. LanguageOne bestaat daardoor uit een mobiel internationaal team van deskundige medewerkers.

Elke dag iets leren

Eenmaal bij ons aan het werk blijf je leren. We investeren op verschillende manieren in deskundigheidsontwikkeling van de docenten. Locatieleiders en directie begeleiden jou persoonlijk. En daarnaast organiseren we jaarlijks regioconferenties. Tijdens de conferenties inspireren we elkaar en leren we met elkaar. Verder faciliteert en stimuleert LanguageOne individuele ontwikkelingstrajecten.

Werken in het buitenland

LanguageOne heeft ruime ervaring als werkgever voor docenten in het buitenland. We hebben centraal opgestelde arbeidsvoorwaarden voor zowel expat- als lokale medewerkers.

Iets voor jou?

Raak je enthousiast van ons verhaal? Check dan onze vacatures voor een passende uitdaging!

LO img