Werken bij

Kom bij ons team

Werken bij LanguageOne

Stap in de wereld van LanguageOne. Wij zijn dè organisatie voor Nederlands onderwijs. Met 80 docenten verzorgen wij les in de Nederlandse taal en cultuur aan kinderen die tijdelijk of langer in het buitenland opgroeien. 

Dit doen we fysiek op schoollocaties in het buitenland, maar ook online.

Waarom werken bij LanguageOne?

Liefde voor de Nederlandse taal en cultuur

Internationaal georiënteerd

Altijd in ontwikkeling

Goede arbeidsvoorwaarden

Voel je thuis

Dynamisch, inspirerend en resultaatgericht

Wij werken dagelijks aan het beste Nederlands taalonderwijs dat een leerling zich kan wensen. Om dat te bereiken is het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen bij LanguageOne. 

Als je je ergens thuis voelt, leer je met plezier. En dat geldt ook voor onze medewerkers. Wij hebben een enthousiast team dat zich thuis voelt in een internationale setting. We weten elkaar wereldwijd te vinden en wisselen kennis en ervaring uit om ons onderwijs continu te verbeteren.

Vanuit onze bijzondere expertise leggen wij, samen met leerlingen, de basis voor toekomstig succes. De sfeer op onze scholen is dynamisch, inspirerend en resultaatgericht.

Op één plek of mobiel

Als je op één van onze schoollocaties bent begonnen, dan hoef je daar niet te blijven. Wil je bijvoorbeeld na een paar jaar doorstromen naar een andere locatie of kijk je uit naar een andere verantwoordelijkheid? Dan juichen wij dat toe. LanguageOne bestaat uit een mobiel internationaal team van deskundige medewerkers.

Elke dag iets leren

Altijd in ontwikkeling

Eenmaal bij ons aan het werk blijf je leren. We investeren op verschillende manieren in deskundigheidsontwikkeling van de docenten. Locatieleiders en directie begeleiden jou persoonlijk. 

Daarnaast organiseren we jaarlijks regioconferenties. Tijdens de conferenties inspireren we elkaar en leren we met elkaar. Ook faciliteert en stimuleert LanguageOne individuele ontwikkelingstrajecten.

Werken in het buitenland

LanguageOne heeft ruime ervaring als werkgever voor docenten in het buitenland. We hebben centraal opgestelde arbeidsvoorwaarden voor zowel expat- als lokale medewerkers.

Iets voor jou?

Raak je enthousiast van ons verhaal? Check dan onze vacatures voor een passende uitdaging! Het is ook mogelijk om een open sollicitatie in te dienen.

Open solliciatie

Ben je bevoegd leerkracht of docent Nederlands? Woon je (binnenkort) in de omgeving van één van onze leslocaties of werk je liever online? Pak je kans en dien een open sollicitatie in.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Nederlands onderwijs in het buitenland?

Wij zorgen voor wereldwijd Nederlandstalig onderwijs

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands