Online voorlichting

Wil je meer over ons weten?

Maak online kennis met LanguageOne!

Woont u in het buitenland of vertrekt u binnenkort?
Bent u op zoek naar Nederlandse les voor uw kind in het buitenland? LanguageOne biedt professioneel, eigentijds individueel en groepsonderwijs voor alle kinderen vanaf 3 jaar die Nederlands willen leren of de taal bij willen houden. 

Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet of hoe u als ouder de taalontwikkeling van uw kind kunt stimuleren? Meld u dan nu aan voor onze online informatiedag.

Ruim 40 jaar ervaring

Wij zijn autoriteit op het gebied van moedertaal- en cultuuronderwijs voor kinderen die in het buitenland wonen.

Altijd op niveau

De Nederlandse taal blijven ontwikkelen is van belang, zeker bij terugkeer naar Nederland. Wij zorgen ervoor dat uw kind voldoet aan de taaleisen bij instroom in het Nederlands onderwijs.

Persoonlijke begeleiding en een deskundig team

Van locatieleiders tot aan docenten, wij werken met bevoegde docenten die uw kind de begeleiding bieden die hij of zij nodig heeft.

Online én klassikaal

Onze leerlingen hebben altijd een internationale verbinding met de Nederlandse taal en cultuur. Waar u zich ook bevindt, LanguageOne heeft zowel klassikale als online lesprogramma’s.

Voordelen moedertaalonderwijs via LanguageOne

Diensten

Wilt u naast kwalitatief goede Nederlandse lessen ook:

  • een handige app voor het huiswerk;
  • toegang tot de Nederlandse bibliotheek;
  • lessen kunnen terugkijken met uw kind;
  • deelnemen aan culturele activiteiten;
  • jaarlijkse volgtoetsen om te kijken waar uw kind staat;
  • en begeleiding bij terugkeer naar Nederland?

Dan is LanguageOne iets voor u en uw kind(eren)!

Online voorlichting

Diensten

In een korte, vrijblijvende voorlichting leggen wij u graag uit wat wij u en uw kind kunnen bieden, zowel online als op de 10 verschillende locaties van LanguageOne. We gaan hierbij onder andere in op:

  • Het belang en het voordeel van moedertaalonderwijs
  • Ons eigen digitale lesprogramma
  • De specifieke situatie van Nederlandstalige kinderen in het buitenland
  • De keuze tussen klassikaal onderwijs les of online lessen


Tijdens de online voorlichting is ook een docent of locatieleider uit uw regio aanwezig om praktische vragen over het onderwijs op locatie of online te kunnen beantwoorden.

Schikt het u niet en wilt u alles achteraf bekijken? Na afloop krijgt iedereen zie zich heeft opgegeven ook de presentatie toegestuurd om het thuis nog eens rustig na te kunnen lezen.

Interesse?

Schrijf u hieronder in voor de LanguageOne online voorlichting op de gewenste datum. Om goed rekening te houden met onze gevarieerde doelgroep, is er gekozen voor een informatiedag per tijdzone. Gaat u nog verhuizen of komt een andere dag of tijdstip u beter uit? Meld u dan gerust aan voor het moment dat u het beste past.

Tijdzone Europa

Tijdzone Azië

Tijdzone Midden-Oosten

Tijdzone Amerika

Liever een adviesgesprek?

Wilt u de voorlichting niet afwachten, maar direct weten wat LanguageOne voor u kan betekenen? Meld u dan hier aan voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin u een persoonlijk advies krijgt over welk programma het beste bij u en uw wensen aansluit.

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands