Samenwerken met LanguageOne?

Ook voor lokale (internationale) scholen biedt LanguageOne een uitkomst. Wilt u graag een samenwerking met ons aangaan, zodat Nederlandstalige leerlingen op uw school ook Nederlandse lessen aangeboden krijgen? 

Bij LanguageOne bent u aan het juiste adres! We hebben een breed aanbod lesprogramma’s, zowel klassikaal als online.

Goede aansluiting internationaal onderwijs

Wereldwijd

Met actuele lesthema’s, units, individuele- en groepsopdrachten is het LanguageOne schoolprogramma voor iedere internationale leerling een mooie toevoeging! LanguageOne biedt een uniek lesprogramma aan leerlingen van 2,5 t/m 18 jaar. 

Wij verzorgen Nederlandse taal- en cultuurlessen passend aan het IB-onderwijs. LanguageOne heeft een innovatief lesprogramma ontwikkeld speciaal voor leerlingen die opgroeien in een internationale omgeving.

LanguageOne, uw onderwijspartner!

Aansluiting IB-onderwijs

Wij hebben een uitstekende en hoogwaardig Internationaal Baccalaureate-onderwijsprogramma speciaal voor Nederlandse leerlingen op een internationale school.

Ruim 40 jaar ervaring

Wij zijn autoriteit op het gebied van moedertaal- en cultuuronderwijs voor kinderen die in het buitenland wonen.

Samenwerken aan kwalitatief goed onderwijs

LanguageOne werkt nauw samen met lokale partners, adviesraden en onderwijsdeskundigen om de onderwijsaanbod en -kwaliteit te bewaken.

Altijd een thuis voor leerlingen

Uw leerlingen zijn bij LanguageOne in goede handen. On onderwijs vormt een thuisbasis voor leerlingen en ze krijgen passende begeleiding.

Ons brede netwerk partnerscholen

LanguageOne werkt jarenlang samen met verschillende partnerscholen.

Hieronder vindt u een greep uit onze samenwerkingen:

Ook het Nederlands taal- en cultuurprogramma voor uw school?

Interesse in meer informatie over samenwerking? Vraag informatie aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Land*

Zij gingen u voor

Een jarenlange samenwerking
Schoolleider – Mont'Kiara International School , Kuala Lumpur
Lees verder
Internationale scholen zijn een tweede huis voor buitenlandse gezinnen. De Nederlandse gemeenschap in Kuala Lumpur en op de Mont'Kiara International School hebben het geluk dat LanguageOne cultureel en moedertaalonderwijs kan geven. De samenwerking tussen Mont'Kiara International School en LanguageOne is voor beide partijen zowel voordelig als positief. We kijken uit naar een jarenlange samenwerking.
Een aanrader!
Nico – ouder, Shanghai
Lees verder
Voorheen volgden wij online lessen bij een andere aanbieder, maar nu de kinderen weer in de klas terecht kunnen, zien we dat ze vooral met meer zelfvertrouwen spreken in het Nederlands. Ze gaan met plezier naar LanguageOne en werken daar graag in kleine groepjes aan de opdrachten. Het sociale aspect van de lessen is voor ons ook heel belangrijk.

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands