Dubai

Nederlandse lessen in
Dubai

LanguageOne geeft in Dubai inmiddels 15 jaar Nederlands taalonderwijs. We werken hier nauw samen met vier internationale scholen op verschillende locaties in Dubai: Dubai International Academy, Collegiate International School, Fairgreen International School en GEMS World Academy Dubai. 

Hierdoor vindt u eenvoudig een leslocatie voor uw kind, relatief dicht bij uw woning of werk. In Dubai geven we les aan ongeveer 200 leerlingen in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Voor leerlingen die nog weinig Nederlands beheersen is er bovendien het afgelopen schooljaar een Mini (5-9 jaar) en een Maxi-groep (9+) opgezet.

Door samen te werken en met elkaar te leren zijn de lessen Nederlands niet alleen effectief. Sterker nog, het leren wordt gewoon leuk! We werken in kleine groepen, zodat iedereen maximale aandacht krijgt. 

Wij staan voor kwalitatief goed onderwijs dat past binnen de internationale context waarin uw kind opgroeit. Onderwijs dat een eventuele terugkeer naar uw thuisland makkelijker maakt. Benieuwd naar wat LanguageOne Dubai te bieden heeft?200

Bent u benieuwd hoe de Nederlandse les voor uw kind(eren) eruit zou kunnen zien in Verenigde Arabische Emiraten? Neem dan contact op met de locatieleider of vul het aanvraagformulier in!

Een impressie van onze schoollocatie

Klik op de pijltjes voor meer video’s

Zij gingen u voor

Het voelt voor hen echt als thuiskomen
Jeanette - ouder, Muscat
Lees verder
Toen wij naar Oman verhuisden, konden onze twee kinderen, direct na aankomst, starten bij LanguageOne. Deze momenten zijn voor hen een fijn, vast moment om weer even ‘gewoon’ Nederlands te kunnen praten. Het voelt voor hen echt als thuiskomen.
Duidelijk met goede feedback
Tijmen – Examenleerling, Dubai
Lees verder
Ik volg het examenprogramma van het IB (Dutch A) bij LanguageOne in Dubai. De lessen zijn duidelijk, ik weet goed waar ik aan moet werken en ik krijg goede feedback op mijn opdrachten. Ik vind het fijn om klasgenoten te hebben waarmee ik kan overleggen en de docent helpt ons altijd heel goed. Ik ben blij dat ik mijn Nederlands nu in mijn examenpakket op kan nemen.
Neem contact op
Onze partners

Nederlands onderwijs in het buitenland?

Wij zorgen voor wereldwijd Nederlandstalig onderwijs

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands