LO image

Dubai

JA, IK WIL EEN GRATIS ADVIESGESPREK DIRECT INSCHRIJVEN

Nederlands leren in de Verenigde Arabische Emiraten
LanguageOne geeft in Dubai inmiddels 15 jaar Nederlands taalonderwijs. We werken hier nauw samen met vier internationale scholen op verschillende locaties in Dubai: de Dubai International Academy, het Collegiate American School en het GEMS World Academy Dubai. Hierdoor vindt u eenvoudig een leslocatie voor uw kind, relatief dicht bij uw woning of werk. In Dubai geven we les aan ongeveer 400 leerlingen in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs.

Leren met aandacht
Door samen te werken en met elkaar te leren zijn de lessen Nederlands niet alleen effectief, leren wordt gewoon leuk! We werken in kleine groepen, zodat iedereen maximale aandacht krijgt. Wij staan voor kwalitatief goed onderwijs dat past binnen de internationale context waarin uw kind opgroeit. Onderwijs dat een eventuele terugkeer naar uw thuisland makkelijker maakt. 

 

LanguageOne Dubai

Klassikaal, digitaal of gecombineerd
Woont u te ver van onze schoollocatie? Geen punt! We bieden u de flexibiliteit die nodig is door uw kind via Nederlands afstandsonderwijs te begeleiden of deels op afstand en deels op school. Meer weten? Wij vertellen u graag meer!

Uniek lesprogramma Nederlands
Wij werken met een lesprogramma dat gebaseerd is op de uitgangspunten van het International Baccalaureate® (IB). Onze aanpak zorgt ervoor dat samenwerking en interactie tussen leerlingen wordt vergroot. Het is prachtig om te zien hoe onze leerlingen op hun eigen niveau overleggen, discussiëren, schrijven en de taal dan ook echt durven te gebruiken.

Direct inschrijven test

Interview LanguageOne leerling in Dubai

Dit interview verscheen eerder in het magazine Hollands Nieuwe van de Nederlandse Club Dubai.

Vertel eens Linus, met wie woon jij in huis?
Ik woon met mijn moeder Tamyra (47), vader Joakim (47) en broer Julian (14).

Waar zit je op school?
Mijn school is Gems World Academy en ik zit in grade 6. Het is een hele fijne school, omdat ik er veel vrienden heb en bijna alle leraren aardig zijn. De leukste vakken op school zijn Drama, Engels en Science. Mijn beste vriend op school is Yoonjae en hij komt uit Zuid-Korea. Wij hebben allebei een jaarkaart voor Motiongate en gaan daar vaak samen naartoe. Het is erg makkelijk om vrienden op mijn school te maken, omdat er heel veel verschillende type kinderen zijn. Er is altijd wel iemand die bij je past.

Lees meer test

Contact

Foto Team Lid

Amara Kwekkeboom

Locatieleider

BEKIJK DE WELKOMSTVIDEO test

Dubai

    Wanneer u op verzenden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.

    Onze partnerscholen en overige partnerorganisaties

    LO img