Hong Kong

Nederlandse lessen in
Hong Kong

Bent u woonachtig in Hong Kong of verhuist u binnenkort naar deze stad met kinderen? Dan is LanguageOne de school waar kinderen in de leeftijd van 3-12 jaar met elkaar Nederlands leren. De lessen worden aangeboden als naschoolse activiteit op twee locaties in Hong Kong: ESF Bradbury en ESF Renaissance College.  

Ons team staat voor kwalitatief basisonderwijs dat past binnen de internationale context waarin uw kind opgroeit. In het lesprogramma besteden wij veel tijd aan projecten waarbij leerlingen samenwerken zodat het leren nog leuker wordt! Naast de reguliere lessen besteden we aandacht aan de Nederlandse (en Vlaamse) cultuur tijdens cultuurdagen. 

Voor leerlingen die nog weinig Nederlands beheersen  (5-10jaar) bieden wij sinds dit schooljaar het taalprogrammaNederlands voor beginners’ 

Bent u benieuwd hoe de Nederlandse les voor uw kind(eren) eruit zou kunnen zien in China? Neem dan contact op met de locatieleider of vul het aanvraagformulier in!

Een impressie van onze schoollocatie

Klik op de pijltjes voor meer video’s

Zij gingen u voor

Met plezier naar LanguageOne
Nico - Ouder, Shanghai
Lees verder
Voorheen volgden wij online lessen bij een andere aanbieder, maar nu de kinderen weer in de klas terecht kunnen, zien we dat ze vooral met meer zelfvertrouwen spreken in het Nederlands. Ze gaan met plezier naar LanguageOne en werken daar graag in kleine groepjes aan de opdrachten. Het sociale aspect van de lessen is voor ons ook heel belangrijk.
Een aanrader!
Emilie – Ouder, Singapore
Lees verder
Het lesprogramma van LanguageOne is écht een ander en eigen programma, dat heel goed aansluit bij het internationale onderwijs. Onze dochters zijn vaak enthousiast over de opdrachten en wij kunnen hen, als ouder, gemakkelijk helpen vanuit het online huiswerkplatform.
Neem contact op
Onze partners

Nederlands onderwijs in het buitenland?

Wij zorgen voor wereldwijd Nederlandstalig onderwijs

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands