Singapore

Nederlandse lessen in
Singapore

Het Nederlands Taal en Cultuuronderwijs (NTC) is niet meer weg te denken uit Singapore. Steeds meer gezinnen zien het belang in van het behouden en verder ontwikkelen van de Nederlandse taal, met daarnaast aandacht voor de Nederlandse en Vlaamse cultuur.

De German European School Singapore (GESS) biedt in samenwerking met LanguageOne een geïntegreerd Nederlands programma aan leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs. Dat betekent dat Nederlandstalige leerlingen op de GESS meerdere keren per week Nederlands les volgen in hun bestaande dagrooster. Een prachtige gelegenheid om uw kind(eren) de internationale, Europese en Nederlandse context mee te geven in Singapore. Meer informatie: Dutch Mother Tongue Programme

In samenwerking met de German European School biedt LanguageOne leerlingen in Singapore Nederlandse les na schooltijd aan. Er zijn meerdere groepen per lesmiddag om leerlingen de kans te geven andere Nederlandstalige kinderen te ontmoeten en om ouders tegemoet te komen in het brengen en halen van de kinderen.

Bent u benieuwd hoe de Nederlandse les voor uw kind(eren) eruit zou kunnen zien in Singapore? Neem dan contact op met de locatieleider of vul het aanvraagformulier in!

Bent u benieuwd hoe de Nederlandse les voor uw kind(eren) eruit zou kunnen zien in Singapore? Neem dan contact op met de locatieleider of vul het aanvraagformulier in!

Een impressie van onze schoollocatie

Klik op de pijltjes voor meer video’s

Zij gingen u voor

Met plezier naar LanguageOne
Nico - Ouder, Shanghai
Lees verder
Voorheen volgden wij online lessen bij een andere aanbieder, maar nu de kinderen weer in de klas terecht kunnen, zien we dat ze vooral met meer zelfvertrouwen spreken in het Nederlands. Ze gaan met plezier naar LanguageOne en werken daar graag in kleine groepjes aan de opdrachten. Het sociale aspect van de lessen is voor ons ook heel belangrijk.
Een aanrader!
Emilie – Ouder, Singapore
Lees verder
Het lesprogramma van LanguageOne is écht een ander en eigen programma, dat heel goed aansluit bij het internationale onderwijs. Onze dochters zijn vaak enthousiast over de opdrachten en wij kunnen hen, als ouder, gemakkelijk helpen vanuit het online huiswerkplatform.
Neem contact op
Onze partners

Nederlands onderwijs in het buitenland?

Wij zorgen wereldwijd voor moedertaalonderwijs

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands