LO image

Singapore

JA, IK WIL EEN GRATIS ADVIESGESPREK DIRECT INSCHRIJVEN

Nederlands leren in Singapore
Het Nederlands Taal en Cultuuronderwijs (NTC) is niet meer weg te denken in Singapore. Steeds meer gezinnen zien het belang in van het behouden en verder ontwikkelen van de moedertaal, met daarnaast aandacht voor de Nederlandse en Vlaamse cultuur. Wij bieden Nederlands onderwijs geïntegreerd in het lesprogramma aan op de German European School Singapore. Naschoolse NTC-lessen verzorgen wij op Stamford American International School, Canadian International SchoolChatsworth International School en op de Hollandse School. Een jaarlijks terugkerend en goed bezocht evenement is de voorlichtingsbijeenkomst voor ouders over de terugkeer en instroom naar de basisschool, voortgezet onderwijs, hogeschool en universiteit in Nederland of Vlaanderen.

Moedertaalonderwijs in Singapore
Bij LanguageOne hechten we groot belang aan inspirerend moedertaalonderwijs, dat aansluit op de internationale belevingswereld van uw kind, maar tegelijkertijd ook aansluit op de Nederlandse kerndoelen en de Vlaamse eindtermen. Ons lesprogramma bereidt uw kind dan ook uitstekend voor op terugkeer naar Nederland of België. Het werken met taaltaken binnen actuele thema’s maakt dat uw kind de taal daadwerkelijk leert te gebruiken. Het is prachtig om te zien hoe onze leerlingen op hun eigen niveau overleggen, discussiëren en schrijven, en de taal dan ook echt durven te gebruiken.

LanguageOne Singapore

Een vernieuwd lesprogramma in Singapore
Wij werken met een innovatief lesprogramma waarin de leerling, de taalontwikkeling en betekenisvol leren centraal staan. Samenwerken, communiceren en cultuur vormen hiervoor de basis. De uitgangspunten voor dit lesprogramma worden gegeven door het International Baccalaureate® (IB) waaraan internationale onderwijsmethodes ten grondslag liggen. We motiveren uw kind om samen te werken en met klasgenootjes de interactie te zoeken; leerplezier gegarandeerd!

De volgende video toont kort wat het lesprogramma inhoudt.

Direct inschrijven test

Interview LanguageOne leerling in Singapore

Contact

Judith van Wieren

Locatieleider

BEKIJK DE WELKOMSTVIDEO test

Singapore

    Wanneer u op verzenden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.

    Onze partnerscholen

    LO img