Singapore

Nederlandse lessen in
Singapore

Het Nederlands Taal en Cultuuronderwijs (NTC) is niet meer weg te denken uit Singapore. Steeds meer gezinnen zien het belang in van het behouden en verder ontwikkelen van de moedertaal, met daarnaast aandacht voor de Nederlandse en Vlaamse cultuur.

Wij bieden Nederlands onderwijs geïntegreerd in het lesprogramma aan op de German European School Singapore. Naschoolse NTC-lessen verzorgen wij op Stamford American International School en op de Chatsworth International School.

Een jaarlijks terugkerend en goed bezocht evenement is de voorlichtingsbijeenkomst voor ouders over de terugkeer en instroom naar de basisschool, voortgezet onderwijs, hogeschool en universiteit in Nederland of Vlaanderen. Bent u benieuwd naar het lesaanbod van LanguageOne Singapore?

Bent u benieuwd hoe de Nederlandse les voor uw kind(eren) eruit zou kunnen zien in Singapore? Neem dan contact op met de locatieleider of vul het aanvraagformulier in!

Een impressie van onze schoollocatie

Klik op de pijltjes voor meer video’s

Zij gingen u voor

Met plezier naar LanguageOne
Nico - Ouder, Shanghai
Lees verder
Voorheen volgden wij online lessen bij een andere aanbieder, maar nu de kinderen weer in de klas terecht kunnen, zien we dat ze vooral met meer zelfvertrouwen spreken in het Nederlands. Ze gaan met plezier naar LanguageOne en werken daar graag in kleine groepjes aan de opdrachten. Het sociale aspect van de lessen is voor ons ook heel belangrijk.
Een aanrader!
Emilie – Ouder, Singapore
Lees verder
Het lesprogramma van LanguageOne is écht een ander en eigen programma, dat heel goed aansluit bij het internationale onderwijs. Onze dochters zijn vaak enthousiast over de opdrachten en wij kunnen hen, als ouder, gemakkelijk helpen vanuit het online huiswerkplatform.
Neem contact op
Onze partners

Nederlands onderwijs in het buitenland?

Wij zorgen wereldwijd voor moedertaalonderwijs

Nu bij inschrijving voor het nieuwe schooljaar vóór 15 juni: een jaar lang gratis digitale tijdschriften
voor het hele gezin!

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands