Schoollocaties

Over de hele wereld

Schoollocaties van LanguageOne

Onze Nederlandse schoollocaties in Europa, Midden- en Verre Oosten, Azië en Australië.

LanguageOne biedt Nederlands onderwijs aan op hoog niveau. Onze lessen zijn gevarieerd en worden gegeven door ervaren taaldocenten. 

We geven Nederlands Taal- en Cultuuronderwijs in onderstaande steden. Ons afstandsonderwijs, ons online lesprogramma, is wereldwijd te volgen.

Ruim 40 jaar ervaring

Wij zijn autoriteit op het gebied van moedertaal- en cultuuronderwijs voor kinderen die in het buitenland wonen.

Altijd op niveau

De Nederlandse taal blijven ontwikkelen is van belang, zeker bij terugkeer naar Nederland. Wij zorgen ervoor dat uw kind voldoet aan de taaleisen bij instroom in het Nederlands onderwijs.

Persoonlijke begeleiding en een deskundig team

Van locatieleiders tot aan docenten, wij werken met bevoegde docenten die uw kind de begeleiding bieden die hij of zij nodig heeft.

Online én klassikaal

Onze leerlingen hebben altijd een internationale verbinding met de Nederlandse taal en cultuur. Waar u zich ook bevindt, LanguageOne heeft zowel klassikale als online lesprogramma’s.

Schoollocaties

Van Genéve tot Singapore

Zij gingen u voor

Het voelt voor hen echt als thuiskomen
Jeanette - ouder, Muscat
Read More
Toen wij naar Oman verhuisden, konden onze twee kinderen, direct na aankomst, starten bij LanguageOne. Deze momenten zijn voor hen een fijn, vast moment om weer even ‘gewoon’ Nederlands te kunnen praten. Het voelt voor hen echt als thuiskomen.
Duidelijk met goede feedback
Tijmen – Examenleerling, Dubai
Read More
Ik volg het examenprogramma van het IB (Dutch A) bij LanguageOne in Dubai. De lessen zijn duidelijk, ik weet goed waar ik aan moet werken en ik krijg goede feedback op mijn opdrachten. Ik vind het fijn om klasgenoten te hebben waarmee ik kan overleggen en de docent helpt ons altijd heel goed. Ik ben blij dat ik mijn Nederlands nu in mijn examenpakket op kan nemen.

Nederlands onderwijs in het buitenland?

Wij zorgen voor wereldwijd Nederlandstalig onderwijs

Nu bij inschrijving nieuw schooljaar: gratis NPO+ voor het hele gezin!

Blijf altijd in verbinding met Nederland(s).