Polen

Nederlandse lessen in
Polen

Op onze school in het bruisende Warschau bieden wij uw kind(eren) in de leeftijd van 3 tot en met 18 jaar Nederlands taal- en cultuuronderwijs aan. Sinds september 2023 bundelen het bestuur van Tien voor Taal en LanguageOne de krachten om goed kwalitatief NTC-onderwijs te kunnen bieden aan de Nederlandse leerlingen. 

De lessen worden aangeboden op de British School Warsaw, een Nord Anglia school in de bruisende stad Warschau. Lessen staan open voor leerlingen van andere scholen en vinden plaats in de middag, na schooltijd. 

Naast de lessen organiseert LanguageOne culturele evenementen zoals Sinterklaas, Kinderboekenweek en andere activiteiten. Zoekt u een fijne Nederlandse school in Warschau voor uw kinderen? Dan bent u bij LanguageOne Polen aan het goede adres.

Bent u benieuwd hoe de Nederlandse les voor uw kind(eren) eruit zou kunnen zien in Polen? Neem dan contact op met de locatieleider of vul het aanvraagformulier in!

Een impressie van onze schoollocatie

Zij gingen u voor

Sluit goed aan bij leeftijd en interesses
Martijn – ouder, Kuala Lumpur
Lees verder
Onze zoon werkt in de kleuterlessen heel hard aan zijn Nederlandse woordenschat en de huiswerkopdrachten sluiten heel goed aan bij zijn leeftijd en zijn interesses. Hij zingt, plakt, knipt, kletst en speelt lekker in de les. Het leesboekje dat hij iedere week meekrijgt uit de bibliotheek, wordt met heel veel plezier gelezen!
Alles liep op rolletjes
Willemijn – ouder, Perth
Lees verder
Tijdens de pandemie kon er door LanguageOne heel snel geschakeld worden, omdat het programma al digitaal beschikbaar was. Terwijl internationale scholen hier nog worstelden met de online lessen, liep het bij de lessen van LanguageOne al snel op rolletjes. Wij hebben het idee dat onze zoon hierdoor weinig niets heeft gemist en direct wist waar hij aan toe was.

Praktische schoolinformatie

Neem contact op
Onze partners

Nederlands onderwijs in het buitenland?

Wij zorgen voor wereldwijd Nederlandstalig onderwijs

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands