Kuala Lumpur

JA, IK WIL EEN GRATIS ADVIESGESPREK DIRECT INSCHRIJVEN

Nederlands leren in Maleisië

Wij bieden Nederlandse taal- en cultuurprogramma’s voor Nederlandstalige kinderen van 4 tot en met 16 jaar. Spreekt uw kind nog maar weinig Nederlands? Dan bieden wij aan kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar Nederlands voor beginners. 

Klassikaal, digitaal of gecombineerd
Woont u te ver van onze schoollocatie? Geen punt! We bieden u de flexibiliteit die nodig is door uw kind via Nederlands afstandsonderwijs te begeleiden of deels op afstand en deels op school. Meer weten? Wij vertellen u graag meer!

Else-Marike Kepel
Locatieleider
Neem contact met mij op

LanguageOne Kuala Lumpur

Een vernieuwd lesprogramma in Kuala Lumpur
Wij werken met een nieuw ontwikkeld lesprogramma waarin de leerling, de taalontwikkeling en betekenisvol leren centraal staan. Communiceren, samenwerken en cultuur vormen de basis. Het lesprogramma is gebaseerd op internationale onderwijsmethodes en afgeleid van de uitgangspunten van het International Baccalaureate® (IB). Met deze nieuwe aanpak stimuleren we samenwerking en interactie tussen de leerlingen. En dat zorgt voor nog meer leerplezier.

Moedertaalonderwijs in Kuala Lumpur
Bij LanguageOne hechten we groot belang aan inspirerend moedertaal- onderwijs, dat aansluit op de internationale belevingswereld van uw kind, maar tegelijkertijd ook aansluit op de Nederlandse kerndoelen en de Vlaamse eindtermen. Ons lesprogramma bereidt uw kind dan ook uitstekend voor op terugkeer naar Nederland of België.

Het werken met taaltaken binnen actuele thema’s maakt dat uw kind de taal daadwerkelijk leert te gebruiken. Het is prachtig om te zien hoe onze leerlingen op hun eigen niveau overleggen, discussiëren en schrijven, en de taal dan ook echt durven te gebruiken.

Meer weten over ons lesprogramma? Bekijk dan deze beknopte video.

Laatste nieuws
31 maart 2020
Twee weken geleden is er in Nederland massaal geklapt voor onze zorghelden. Een mooi en welverdiend initiatief. Naast onze zorghelden verdienen ook po...
De Bontekoe sluit aan bij LanguageOne
LanguageOne wordt vanaf schooljaar 2018-2019 verantwoordelijk voor Nederlands onderwijs in Kuala Lumpur Het bestuur van De Bontekoe en de directie va...
Lees artikel
Contact

Kuala Lumpur

  Hoe bent u bij LanguageOne terechtgekomen? Via:
  GoogleSocial mediaEvenementSchoolStichting NOBMond tot mond

  Kies een contactvoorkeur:
  TelefonischE-mailWhatsAppSkype(noteer Skypenaam hieronder)

  Wanneer u op verzenden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.

  Onze partnerscholen

  Locatie