Aansluiten bij LanguageOne

Samenwerken

Aansluiten als nieuwe school?

Bent u directeur of bestuurder van een NTC-school? Wij helpen u graag bij uw onderwijsvraagstuk. 

LanguageOne biedt diverse samenwerkingspakketten voor NTC-scholen. Wilt u graag met ons in gesprek komen? Vul dan onderstaand formulier in!

De ervaringen van locatieleider Genève

Wilt u ook weten hoe het aansluitingsproces verloopt? Bekijk de ervaringsvideo van de schoolleider van een voormalige NTC-school.

Video afspelen over Aansluiten bij LanguageOne

Goede aansluiting

Past bij elk niveau

Het lesprogramma van LanguageOne sluit optimaal aan bij de belevingswereld van jongeren, zorgt voor verbinding en is uitstekend inzetbaar binnen het internationale én het Nederlandse onderwijs.

Klassikaal, blended en online onderwijs

LanguageOne biedt het Nederlandse taal- en cultuurprogramma aan op het digitale leerplatform Itslearning. Theorie- en praktijkopdrachten zijn volledig geïntegreerd in een digitale omgeving. Hierdoor kunnen leerlingen op een eigentijdse manier in de klas, thuis of waar dan ook aan de slag met de Nederlandse taal.

Daarom kiest u voor LanguageOne

Erkend onderwijs

Ons onderwijs is erkend door het ministerie van het Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en wij zijn aangesloten bij stichting NOB.

Ontzorgen

Wij nemen u de bedrijfsvoering uit handen en bieden ondersteuning zodat u zich volledig kunt richten op het onderwijs. Denk aan advies bij de Inspectie, marketing of lesmaterialen.

Breed en flexibel aanbod

Ons onderwijsaanbod sluit altijd aan bij de leerbehoefte van de leerling en is altijd toegankelijk. Klassikaal, blended of online.

Internationaal netwerk

LanguageOne is al jarenlang actief in het internationale netwerk en biedt zowel geïntegreerd als naschools onderwijs aan.

Kom met ons in gesprek!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Land*

Zij gingen u voor

Een aanwinst voor onze school!
Harriët Muller – Schoolleider LanguageOne Geneve
Lees verder
Nu LanguageOne Genève vanaf september 2021 het schooljaar is gestart kan ik als Schoolleider aangeven dat deze professionele ontwikkeling een aanwinst is voor onze school. Door de transititie is de onderwijsinhoud voor alle niveaus verrijkt. Zo is het werken met Itslearning en voor het VO ook het programma Numo een nieuwe uitdaging voor zowel alle leerkrachten, leerlingen en ouders. Ook is het voor het gehele LanguageOne Genève Team fijn om te werken met het netwerk van LanguageOne wereldwijd. Het is plezierig om nieuwe kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen met andere collega’s. De volgende stap is om verdere uitbreiding binnen Zwitserland te realiseren. Op naar een mooi schooljaar 2022-2023!

Nederlands onderwijs in het buitenland?

Wij zorgen voor wereldwijd Nederlandstalig onderwijs

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands