LO image

Doha

JA, IK WIL EEN GRATIS ADVIESGESPREK

Nederlandse school in Qatar
Op onze partnerschool Compass International School Doha bieden we gemiddeld drie uur per week Nederlands taal- en cultuuronderwijs; geïntegreerd in het dagprogramma op Compass of naschools. Met twee Nederlandse lokalen op de gezellige campus zorgen we ervoor dat uw kind zich gelijk thuis voelt.

Klassikaal, digitaal of gecombineerd
Woont u te ver van onze schoollocatie? Geen punt! We bieden u de flexibiliteit die nodig is door uw kind via Nederlands afstandsonderwijs te begeleiden of deels op afstand en deels op school. Meer weten? Wij vertellen u graag meer!

LanguageOne Doha

Behoud van de moedertaal in Doha
Een goede beheersing van de moedertaal levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van uw kind en leidt tot betere schoolresultaten. Het helpt kinderen die net in Doha wonen beter te integreren. Daarnaast maakt Nederlands onderwijs in het buitenland het gemakkelijker voor uw meertalige kind om op termijn door te stromen naar de basisschool, voortgezet onderwijs, hogeschool en universiteit in Nederland of Vlaanderen.

Een vernieuwd lesprogramma in Doha
We bieden vanaf dit schooljaar een vernieuwd lesprogramma waarin de leerling, de taalontwikkeling en betekenisvol leren centraal staan. Met als basis samenwerken, communiceren en cultuur. Wij bieden uw kind taaltaken, gekoppeld aan actuele thema’s die passen in de belevingswereld van uw kind. Het werken met taken, samenwerken met klasgenoten en de kennis opgedaan op de dagschool zorgen ervoor dat uw kind zich elke week in een taalrijke omgeving ontwikkelt in de Nederlandse taal.

Het International Baccalaureate® (IB) geeft de uitgangspunten voor dit nieuwe lesprogramma waaraan internationale onderwijsmethodes ten grondslag liggen. We motiveren uw kind om samen te werken en met klasgenootjes de interactie te zoeken; leerplezier gegarandeerd!

Direct inschrijven test

Interview LanguageOne leerling in Doha

Contact

Foto Team Lid

Samantha Bangma

Coördinator LanguageOne Doha

BEKIJK DE WELKOMSTVIDEO test

Doha

    Wanneer u op verzenden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.

    Onze partnerscholen

    LO img