Doha

JA, IK WIL EEN GRATIS ADVIESGESPREK

Nederlandse school in Qatar
Op onze partnerschool Compass International School Doha bieden we gemiddeld drie uur per week Nederlands taal- en cultuuronderwijs; geïntegreerd in het dagprogramma op Compass of naschools. Met twee Nederlandse lokalen op de gezellige campus zorgen we ervoor dat uw kind zich gelijk thuis voelt.

Klassikaal, digitaal of gecombineerd
Woont u te ver van onze schoollocatie? Geen punt! We bieden u de flexibiliteit die nodig is door uw kind via Nederlands afstandsonderwijs te begeleiden of deels op afstand en deels op school. Meer weten? Wij vertellen u graag meer!

Monica Mansveld
Locatieleider
Neem contact met mij op

LanguageOne Doha

Behoud van de moedertaal in Doha
Een goede beheersing van de moedertaal levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van uw kind en leidt tot betere schoolresultaten. Het helpt kinderen die net in Doha wonen beter te integreren. Daarnaast maakt Nederlands onderwijs in het buitenland het gemakkelijker voor uw meertalige kind om op termijn door te stromen naar de basisschool, voortgezet onderwijs, hogeschool en universiteit in Nederland of Vlaanderen.

Een vernieuwd lesprogramma in Doha
We bieden vanaf dit schooljaar een vernieuwd lesprogramma waarin de leerling, de taalontwikkeling en betekenisvol leren centraal staan. Met als basis samenwerken, communiceren en cultuur. Wij bieden uw kind taaltaken, gekoppeld aan actuele thema’s die passen in de belevingswereld van uw kind. Het werken met taken, samenwerken met klasgenoten en de kennis opgedaan op de dagschool zorgen ervoor dat uw kind zich elke week in een taalrijke omgeving ontwikkelt in de Nederlandse taal.

Het International Baccalaureate® (IB) geeft de uitgangspunten voor dit nieuwe lesprogramma waaraan internationale onderwijsmethodes ten grondslag liggen. We motiveren uw kind om samen te werken en met klasgenootjes de interactie te zoeken; leerplezier gegarandeerd!

Laatste nieuws
31 maart 2020
Twee weken geleden is er in Nederland massaal geklapt voor onze zorghelden. Een mooi en welverdiend initiatief. Naast onze zorghelden verdienen ook po...
Netherlands Ambassador to open Money Week for Dutch students in Qatar
Nederlandse Ambassadeur opent de Week van het Geld samen met studenten van LanguageOne Doha. Lees het artikel...
Lees artikel
Contact

Doha

  Hoe bent u bij LanguageOne terechtgekomen? Via:
  GoogleSocial mediaEvenementSchoolStichting NOBMond tot mond

  Kies een contactvoorkeur:
  TelefonischE-mailWhatsAppSkype(noteer Skypenaam hieronder)

  Wanneer u op verzenden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.

  Onze partnerscholen

  Locatie