Doha

Nederlandse lessen in
Qatar

In samenwerking met onze partnerschool Compass International School Doha biedt LanguageOne Doha leerlingen vanaf 3 jaar Nederlands taal- en cultuuronderwijs op Compass. 

Er zijn twee aparte programma’s voor de leerlingen waaruit u als ouder kunt kiezen; geïntegreerd in het dagprogramma op Compass óf de naschoolse lessen. 

Met twee eigen Nederlandse lokalen op de gezellige campus zorgen we ervoor dat uw kind zich gelijk thuis voelt.

Bent u benieuwd hoe de Nederlandse les voor uw kind(eren) eruit zou kunnen zien in Qatar? Neem dan contact op met de locatieleider of vul het aanvraagformulier in!

Een impressie van onze schoollocatie

Klik op de pijltjes voor meer video’s

Zij gingen u voor

Met plezier naar LanguageOne
Nico - Ouder, Shanghai
Lees verder
Voorheen volgden wij online lessen bij een andere aanbieder, maar nu de kinderen weer in de klas terecht kunnen, zien we dat ze vooral met meer zelfvertrouwen spreken in het Nederlands. Ze gaan met plezier naar LanguageOne en werken daar graag in kleine groepjes aan de opdrachten. Het sociale aspect van de lessen is voor ons ook heel belangrijk.
Een aanrader!
Emilie – Ouder, Singapore
Lees verder
Het lesprogramma van LanguageOne is écht een ander en eigen programma, dat heel goed aansluit bij het internationale onderwijs. Onze dochters zijn vaak enthousiast over de opdrachten en wij kunnen hen, als ouder, gemakkelijk helpen vanuit het online huiswerkplatform.
Neem contact op
Onze partners

Nederlands onderwijs in het buitenland?

Wij zorgen voor wereldwijd Nederlandstalig onderwijs

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands