Lancering LanguageOne digitale lesmateriaal op de NOB Bijscholing

Het schooljaar is bijna om en dat betekent voor de Nederlandse scholen in het buitenland dat de jaarlijkse NOB Bijscholing voor de deur staat. Van zondag 7 t/m dinsdag 9 juli komen leerkrachten, schoolleiders en bestuurders van bij NOB aangesloten scholen bij elkaar in Egmond aan Zee. Inspireren, creëren, leren, informeren en recreëren. Wij van LanguageOne hebben er zin in!

De aanwezigheid van LanguageOne staat dit jaar in het teken van de lancering van het LanguageOne digitale lesmateriaal. Vanuit het besef dat het tot voor kort gehanteerde taalcurriculum en het volledig werken uit methodes onvoldoende passend was voor jongeren die buiten Nederland of België opgroeien, startte LanguageOne  met de ontwikkeling van een eigen lesprogramma. LanguageOne leerkrachten werken inmiddels ruim twee jaar met het lesmateriaal dat vanaf augustus 2019 volledig gedigitaliseerd zal zijn. Nu al tonen NTC-scholen, internationale scholen en Nederlandse scholen interesse in het lesmateriaal. 

Workshop ‘De NTC-leerlijn in de praktijk bij LanguageOne’
Kom op maandag 8 juli om 16:30 uur naar onze workshop en maak kennis met het innovatieve en digitale lesprogramma Nederlands gebaseerd op de NTC-leerlijn van Stichting NOB. Tijdens een interactieve sessie van een uur laten we zien hoe het vernieuwde lesprogramma het LanguageOne onderwijs verbeterd heeft. We bekijken met elkaar op welke wijze de NTC-leerlijn en een praktische vertaling ervan van betekenis kunnen zijn voor jouw leerlingen, docenten, kortom jouw NTC-school.

Onderwijsmarkt
LanguageOne is wederom met een stand aanwezig op de Onderwijsmarkt. Kom vooral even langs tussen 16:00 en 19:00 uur en ontmoet ons team. Wij geven je graag een mini-demo van het LanguageOne lesprogramma.

Ben je er dit jaar niet bij?
Dat is erg jammer. Graag houden wij je op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen. Vul daarvoor het onderstaande formulier in.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands