Nederlandse voor peuters en kleuters

Programma’s

Nederlands les voor peuters en kleuters

Voor de allerkleinsten (3 tot 5 jaar) biedt LanguageOne gevarieerde lesprogramma’s Nederlands passend bij het niveau van uw peuter of kleuter. 

We schenken veel aandacht aan het verrijken van de Nederlandse woordenschat en mondelinge taalvaardigheid. Uw kind gaat aan de slag met concreet materiaal, speelt spelletjes, zingt liedjes en krijgt de ruimte voor eigen inbreng tijdens de les.

Onze lessen bereiden uw peuter of kleuter optimaal voor op de instroom naar de volgende groep.

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Ruim 40 jaar ervaring

Wij zijn autoriteit op het gebied van moedertaal- en cultuuronderwijs voor kinderen die in het buitenland wonen.

Altijd op niveau

De Nederlandse taal blijven ontwikkelen is van belang, zeker bij terugkeer naar Nederland. Wij zorgen ervoor dat uw kind voldoet aan de taaleisen bij instroom in het Nederlands onderwijs.

Persoonlijke begeleiding en een deskundig team

Van locatieleiders tot aan docenten, wij werken met bevoegde docenten die uw kind de begeleiding bieden die hij of zij nodig heeft.

Online én klassikaal

Onze leerlingen hebben altijd een internationale verbinding met de Nederlandse taal en cultuur. Waar u zich ook bevindt, LanguageOne heeft zowel klassikale als online lesprogramma’s.

In kleine groepjes met leeftijdsgenootjes

Verhuist u naar of woont u al op een van de LanguageOne schoollocaties? Dan verwelkomen wij uw kind graag in een echt Nederlands schoollokaal. Onze Nederlandse taal- en cultuurlessen kenmerken zich door uitgebreide interactie tussen de leerlingen onderling en tussen de leerlingen en de leerkracht. Door samen leren en spelen stimuleren we de Nederlandse taalontwikkeling en leert uw peuter of kleuter het Nederlands echt in de praktijk te gebruiken. Samen met uw kind wordt u onderdeel van de Nederlandstalige gemeenschap en doet u kind mee met al die leuke culturele activiteiten zoals bijvoorbeeld Sinterklaas en Koningsdag.


Neem contact op met de locatieleider voor meer specifieke informatie.

Ver weg van een LanguageOne schoollocatie?

Kies dan voor LanguageOne Online: het online Nederlands lesprogramma voor peuters en kleuters.

LanguageOne maakt Nederlands leren op afstand persoonlijk en heel interactief!

Kosten

De kosten voor het vak Nederlands voor peuters en kleuters zijn afhankelijk van de schoollocatie, het leerjaar, het schoolniveau en de regio waar u zich bevindt. Meer informatie per schoollocatie vindt u in de algemene voorwaarden.

Nederlands onderwijs in het buitenland?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands