International School Utrecht werkt met LanguageOne taalprogramma Nederlands

Met gepaste trots melden wij dat het gedigitaliseerde LanguageOne lesprogramma als pilot gebruikt wordt op de International School Utrecht, als eerste IB school in Nederland geselecteerd om met het LanguageOne lesprogramma aan de slag te gaan. Lees hier meer over de eerste ervaringen.

Het LanguageOne VO-programma
Het vernieuwde LanguageOne VO-programma is een lesprogramma Nederlands voor leerjaar 1 tot en met 4 van het voortgezet onderwijs. Het programma is ontwikkeld vanuit de filosofie van het International Baccalaureate ® (IB) en voldoet zowel aan de MYP-standaarden als aan de NTC-leerlijn die recent is ontwikkeld door de Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland.

Met ingang van januari 2019 biedt LanguageOne dit programma aan op het digitale leerplatform Itslearning. Hiermee kunnen leerlingen op een eigentijdse manier in de klas, thuis of waar dan ook aan de slag met de Nederlandse taal.

Het vernieuwde eigen lesprogramma Nederlandse taal en cultuur dat LanguageOne met succes binnen haar eigen scholen toepast, wordt sinds begin 2019 ook aangeboden aan internationale scholen in Nederland en daarbuiten en Nederlandse taal- en cultuurscholen wereldwijd.

 

Vragen over het LanguageOne lesprogramma of interesse in een demo? Wij brengen uw wensen graag met u in kaart! Neem contact op via info@languageone.org

 

Leuk dat je er bent!
De inschrijvingen voor komend schooljaar zijn geopend.

LanguageOne
Wereldwijd thuis in het Nederlands